C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

COM HEM CELEBRAT EL 9è ANIVERSARI?

Aquest cap  de setmana hem estat de festa grossa amb la celebració del 9è aniversari de la Casa Orlandai, un projecte associatiu, cultural i transformador.

Han estat dos dies, divendres 15 i dissabte 16 d’abril, amb tota mena d’activitats per a totes les edats i en totes les franges horàries. Hem pogut gaudir de diversos concerts, una matinal infantil, una paella Km 0 amb productes de proximitat, espectacles culturals… Amb tot això, han estat més de 900 les persones que s’han acostat a la Casa Orlandai per compartir aquest projecte, fet pels veïns i per als veïns. Tot un èxit!

Aquesta celebració també ha servit per presentar les línies generals del pla estratègic 2016-2020: la dinamització social i cultural de Sarrià, el treball en xarxa amb les entitats i comerços i la participació i implicació del veïnat són els tres eixos bàsics d’aquest pla. Vols saber com s’ha fet aquest pla estratègic? Mira-ho aquí!

L’aniversari també ha servit per tornar a engegar l’Ecocomissió de la Casa Orlandai, que té la intenció de fer l’equipament més sostenible en totes les activitats plantejades.

 

MOLTES FELICITATS A TOTHOM QUI HA FET POSSIBLE AQUEST ANIVERSARI!