C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Biennal ciència i ciutat

La Casa Orlandai se suma a la Biennal de la ciutat i la ciència organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, un nou esdeveniment que tindrà lloc a Barcelona –un dels pols de coneixement, recerca i experimentació científica més importants d’Europa- entre el 7 i l’11 de febrer i que es desdoblarà en més de 70 espais.

Aquest esdeveniment vol fer una mirada àmplia sobre el coneixement científic i la implicació ciutadana, que pretén donar algunes respostes a les moltes preguntes i incerteses que existeixen en aquest àmbit.

La Casa Orlandai se suma a la Biennal amb una Viquimarató de Dones Científiques amb motiu del Dia Internacional de la dona i la nena en la ciència, dilluns 11 de febrer a les 19 h. 

INSCRIPCIÓ A LA VIQUIMARATÓ AQUÍ

A més a més, sota el paraigües del Dia Internacional de la dona i la nena en la ciència, es proposen més activitats:

 

I com a activitat complementària, es pot visitar l’exposició ‘Som natura’, al Museu de les Ciències Naturals de Barcelona: una exposició que parla sobre la biodiversitat a Catalunya i fa referència a les Bioblitz al Parc de l’Oreneta i els Mapatges de líquens, dos projectes de la Casa Orlandai (de la mà de Ciència en societat) com a propostes de ciència comunitària.

Més informació sobre la Biennal aquí

 

 

Comentaris

comments