C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Arriba la setmana més divertida de l’any!

A partir de dimecres 23 de febrer, la Casa Orlandai es veurà immersa en la celebració del Carnaval Sarrià 2017, una festa organitzada per la Comissió de Carnaval de Sarrià, un conjunt de voluntaris i voluntàries que volen donar vida al barri, en una festa tan ressaltada com és el Carnaval.

Des del divendres 17, ja podeu veure la Casa Orlandai vestida per a l’ocasió. Aquest any, la temàtica central del Carnaval és el Mar Mediterrani, una manera de fer una crítica a l’anomenada crisi dels refugiats.

Vols ajudar a decorar la Casa?

Com que la temàtica és el Mar Mediterrani, pots ajudar a decorar la Casa Orlandai aportant el teu propi peix!

Ho pots fer amb cartró, tot tipus de material reciclat… O ho pots fer seguint aquestes indicacions

Quasi una setmana plena d’activitats

Dijous gras, arribarà el Rei Carnestoltes i, després de diverses actuacions, llegirà les lleis del Carnaval i oferirà botifarra d’ou a tothom. Dissabte a la tarda, arribarà el moment de més disbauxa: totes les comparses sortiran al carrer i lluiran davant del jurat. Després de la rua, hi haurà concerts: a la tarda per als més petits, amb La Portàtil FM i a la nit pels més grans, amb Angangas Band i DJ La Ley i VJ H. I per acabar el Carnaval, dimecres de cendra celebrarem l’enterrament de la sardina, per donar per acabada aquesta festa tan plena de disbauxada.

Com ho has de fer per apuntar la teva comparsa al concurs? Només cal que enviïs un mail a sarriacarnaval@gmail.com indicant el nom de la comparsa i un contacte.

Comentaris

comments