C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Arriba la nit més curta de l’any

Sant Joan a Sarrià és sinònim de sopar a la fresca, la Flama del Canigó, diables, foguera, coca, cava i concert! I és que la nit més curta de l’any (o el dia més llarg de l’any, depèn de com es vulgui mirar) és també sinònim de festa i de passar una bona estona amb els nostres.

Els Diables Infantils de Sarrià, l’Associació de Veïns de Sarrià i la Casa Orlandai organitzen, un any més, la revetlla de Sant Joan a Sarrià, amb activitats per a tots els gustos! Si no us voleu quedar sense el vostre tiquet per sopar, ja el podeu comprar al Cafè Orlandai: amanida, la gran fideuà del Víctor, postres, aigua i vi per 14 €!

Aquí podeu consultar les activitats:

20:30 h Sopar de revetlla a càrrec del Cafè Orlandai Cooperativa. (Pati d’en Marcel, Casa Orlandai). 14€ (inclou amanida, fideuà, postres, aigua i vi)

21:40 h Rebuda de la Flama del Canigó a Sarrià. Lectura del manifest a càrrec dels Diables infantils de Sarrià (Pati d’en Marcel, Casa Orlandai)

21:50 h Cercavila conduïda per la Colla de Diables Infantils fins a la foguera de la Porta de Sarrià (Casa Orlandai – Porta de Sarrià)

22:00 h Encesa de la foguera i ball de diables. (Porta de Sarrià)

22:15 h Coca i cava servit per l’Associació de Veïns de Sarrià. (Porta de Sarrià)

22:30 h Concert de revetlla amb Chameleons (funk) (Pati d’en Marcel, Casa Orlandai)

Comentaris

comments