C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Aquest juliol, no et quedis a casa!

Arriba el juliol, però la Casa Orlandai segueix el seu ritme habitual! Des de dilluns 12, ja et pots inscriure als tallers de juliol, uns tallers que t’ajudaran a passar millor la calor i a gaudir de l’estiu d’una altra manera.
A banda dels ja tradicionals tallers de continuïtat (oberts a tothom) com anglès, francès, italià, hipopressius, ioga i meditació, aquest juliol tenim algunes novetats:
Fes la teva bossa per a l’estiu: amb aquest taller de costura podràs fer la teva pròpia bossa per anar a la platja aquest estiu. Porta un retall de roba de cotó, o una peça vella de cotó, i fes la teva creació única!
Ioga per a mares i nadons: comparteix una estona diferent amb el teu nadó a través de carícies, massatges i respiració. Ideal per a nadons no caminadors
Running d’estiu: fer una mica d’exercici al vespre, al sortir de la feina, és una bona manera de relaxar la ment i preparar-se per a un nou dia. Farem una ruta de running, sèries i estiraments per carrers del barri

Inscripcions
Per inscriure’t a un dels nostres tallers ho pots fer de forma presencial al taulell de la Casa Orlandai o per internet (pagament amb targeta).

Comentaris

comments