C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Al juny, l’estiu no és lluny

El mes de juny arriba ben carregat d’activitats amb la mirada posada a l’estiu i amb propostes per a tots els gustos i edats.

Cafès, Òpera i L’Imperdible del divendres

Els ja tradicionals cicles de la Casa Orlandai no s’aturen: el Cafè Científic tractarà sobre l’energia i la temperatura corporal, el Cafè Literari parlarà sobre el llibre ‘Les closes’, de Maria Àngels Anglada i per L’Imperdible del divendres passaran: el V Còctel Escènic, The Bird Yellow i la darrera Co-Jam del curs.

A banda d’aquests cicles, pots consultar aquí totes les activitats del mes de juny a la Casa Orlandai.

Moviment LGTBI

La Casa Orlandai se suma a les activitats del cicle d’activitats impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona ‘Més de 40 anys d’orgull i alliberament LGTBI’ amb dues activitats: en primer lloc, del 4 al 22 de juny, acollirem l’exposició ‘Donar a la història la possibilitat de ser una altra’. Amb diverses fotografies, la Clàudia Serrahima ens mostrarà retrats familiars que se surten de l’heteronormativitat històrica. El dia de la inauguració de l’exposició, dimecres 6 de junya  les 18.30 h, tothom podrà fer-se una fotografia amb la seva família per, així, anar omplint els buits de la història!

Les Veus de la República de juny s’emmarquen dins d’aquest cicle d’activitats, parlant sobre vells i nous moviments LGTBI.

 

Dia de les persones refugiades

El dia 20 de juny és el Dia de les persones refugiades, i a la Casa Orlandai hem preparat 3 activitats relacionades: passi del documental ‘Colis suspect’, amb Arcadi Oliveres, Jordi Calvo (del centre Delàs) i Mohamad Abdulmajid (testimoni), matinal infantil de titelles ‘A Babel en patinet’ i l’exposició ‘Art i somriures’, de l’Associació Arts i infants refugiats del camp de Ritsona a Grècia

 

Sant Joan

Sense cap tipus de dubte, el mes de juny ve marcat per la celebració de la revetlla de Sant Joan. Aquest any, la revetlla començarà amb un espectacle de màgia, i el seguirà el tradicional sopar, l’arribada de la Flama del Canigó, l’encesa de la foguera i els concerts de revetlla!

Comentaris

comments