C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Al barri i de forma responsable!

El projecte Sarrià – Sant Gervasi Coopera ha editat aquesta guia que pretén ser un recull de les diverses propostes de consum responsable possibles al barri. Aprofitant les dates nadalenques, tant el projecte  Sarrià – Sant Gervasi Coopera com l’Associació Cultural Casa Orlandai posem sobre la taula el paper cada vegada majoritari que està prenent l’economia social i solidària al barri, al districte i a la ciutat.

En aquesta guia hi trobaràs més de 30 propostes d’alimentació, cultura i oci, habitatge, tecnologia… per presentar la viabilitat d’un model de consum conscient que prioritza el benestar de les persones i la salut del planeta.

Què és l’Economia Social i Solidària?

L’Economia Social i Solidària (ESS) és una altra manera de fer economia. La conformen multitud d’iniciatives de producció, comercialització, consum i finançament que funcionen dia a dia sota lògiques més democràtiques, equitatives, solidàries i respectuoses amb les persones, el medi ambient i els territoris.

Sobre el projecte Sarrià-Sant Gervasi Coopera

Des de l’Associació Cultural Casa Orlandai (ACCO) estem treballant en un projecte per fomentar l’enxarxament i el treball conjunt dels agents de l’Economia Social i Solidària del districte. Tota la informació sobre el projecte i els seus objectius al web

Consulta la guia

Fent clic als noms dels comerços i projectes accediràs al seu web per trobar-hi més informació.

Guia de Productes i serveis 2019 (weblow)

Comentaris

comments