C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Exposicions

«FRAGILE», de Maria Josep Rosanas

Fins al 22 d’abril
És una sèrie de quadres que es gesta durant el primer confinament, el 2020. L’artista va sentir la necessitat d'expressar tot el que passava col·lectivament i personalment. A través de la pintura canalitzà tot de canvis que estava experimentant de forma molt ràpida i, d'aquella necessitat expressiva, sorgeix aquesta sèrie.

 

«ACOMPANYA’M»

Del 26 abril al 30 de maig 
Un recorregut en imatges al voltant de la transició a la vida adulta de les persones amb diversitat funcional de la Fundació Boscana. Tots els materials que hi trobareu estan elaborats pels usuaris i alineats amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS).

26 d’abril, a les 18 h
Xerrada inaugural a càrrec de l’entitat


«I TU QUÈ PINTES, PER LA SALUT MENTAL?»

Del 2 al 27 de maig
Aquesta exposició és una iniciativa del Grup Antiestigma dels Serveis de Rehabilitació Comunitària de Sarrià - Les Corts del Grup CHM Salut Mental. Està oberta a la participació col·lectiva i et convidem a formar-ne part portant la teva obra a la Casa Orlandai abans del 25 d’abril.

2 de maig, a les 17 h
Presentació i inauguració de l’exposició amb membres de l’entitat.

18 de maig, a les 18 h
Micro obert: I tu què dius, per la salut mental? Porta els teus escrits, poemes, textos o la teva experiència i comparteix-los amb nosaltres.


«MEMÒRIA FOTOGRÀFICA DE L’HABITATGE A SARRIÀ – SANT GERVASI»

De l’1 al 30 de juny
Aquesta mostra vol recuperar la memòria de tipologies d’habitatge poc presents a l’imaginari actual dels barris de Sarrià - Sant Gervasi, com ara l’autoconstrucció a Can Caralleu, les masies tradicionals o la promoció sindical
del CADCI.
Aquesta exposició està codissenyada amb la Taula de Memòria de Sarrià - Sant Gervasi, dins el programa de Memòria de les lluites per l’habitatge a Barcelona, impulsat per la Regidoria de Memòria Democràtica en col·laboració amb el Districte de Sarrià - Sant Gervasi.


«LA PALMA, UNA MIRADA D’IMPOTÈNCIA», d’Eduard Ariño

De l’1 al 27 de juny
Quatre mesos després de la fi de l’erupció volcànica de La Palma, els seus habitants encara pateixen les conseqüències i, a dia d’avui, treballen en la recuperació de l’illa i de les seves llars.
Aquest projecte és un recull de fotografies que volen plasmar les noves circumstàncies en les quals viuen els palmers. Des de tasques relacionades amb la recollida de cendra fins al patiment psicològic de les persones afectades.