C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Exposicions

Grècia: des del Minoic al Clàssic
Un recorregut fotogràfic

Del 15 de gener al 16 de febrer

Projecte expositiu que consta de dues parts;  la primera, amb el periode Minoic propi de la illa de Creta i caracteritzat pels seus grans palaus, com el de Cnossos, Festos, Malia o Kato Zakros  i l'època Micènica on destaquen , per exemple, les ciutats de Tirinto, Calidon, Micenes  o la Illa de Itaca.

La  segona part de la exposició i que correspondrà al final de l'època Arcaica i el periode Clàssic tindrà lloc durant el mes de Maig del 2019

Amb Lluis Bordas

Inauguració i presentació: Dimarts 15 de gener a les 19h

La nit il.lustrada
Del 15 de gener al 4 de febrer

Partint de la idea que la il·lustració literària, no està restringida només a l’àmbit infantil, acollirem una mostra de diversos estils i artistes d’aquest gènere en auge en el sector, també en la novel.la gràfica. Podrem conèixer la majoria d’ells en l’Imperdible, la Nit il·lustrada, el divendres 1 de febrer.

Organitza Llibreria Peu de Pàgina

Las Kellys, Lluites de dones a la Barcelona precària
Del 7 al 22 de març

L’exposició audiovisual vol reflectir l’experiència del col·lectiu Las Kellys Barcelona ( cambreres d’hotel autoorganitzades). Com han creat la seva lluita, no només des del punt de vista dels drets laborals, sinó des d’una perspectiva feminista, i també d’ètnia, tres formes d’exclusió social.

Organitza Comissió Feminista Casa Orlandai