C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Exposicions

Grècia del Minòic al Clàssic II

Del 20 de maig al 9 de juny

Acollirem un recorregut per les obres mes representatives de la Grècia clàssica , època de màxim esplendor que va propiciar la realització de grans monuments que encara avui en dia ens meravellen, com El Partenó d’Atenes, l’Olimpièon, el temple de Posidó a Sunion, el tresor dels atenesos a Delfos, o be el gran teatre de Epidaure.

Inauguració: Dimarts 21 de maig a les 19h

Estalvi energètic
Del 10 al 14 juny

Descobrint com podem col·laborar en transformar la injustícia energètica i el canvi climàtic des de casa. En aquesta exposició el banc d'energia et proposa utilitzar gratuïtament un aplicatiu online d'estalvi energètic. Saps que a casa pots estalviar fins a un 30% del teu consum amb molt poc esforç? Prova'l, estalvia diners i contribuiràs a aturar el canvi climàtic i la injustícia energètica!.#estalviarpercompartir.

Amb la col·laboració de Sarrià Sant Gervasi Coopera

REIVINDIQUEM-NOS.
Del 25  de juny al 25 de juliol

Lluita i revolució per a un poble millor. Aquesta exposició és un recorregut per la història de la cançó catalana des de la Nova cançó fins a l’actualitat, fent un recull d’aquelles cançons més reivindicatives. L’autora ha volgut fer-ne un gir il·lustrant-les a partir de retrats.

A càrrec de Laia Capdevila