C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Exposicions

«QUE NO», DE JOANA BRABO
Del 9 al 30 de gener
Proposta artística i creativa que explora l’assertivitat i la nostra capacitat de posar límits.
Dissabte 25 de març, de les 11 a les 18 h
Aprèn a dir que no, taller creatiu i performatiu amb l’artista


«CONSTRUINT EMOCIONS», DE MARIA TERESA SUNYÉ
Del 9 al 30 de gener
“Jo no surto al carrer amb una idea prèvia. Faig les fotos que m’agraden. Elles em parlen, em recorden emocions i moments. Em fan viatjar pel present, passat i futur. La idea d’un collage sorgeix: d’una notícia, d’una reflexió, d’un enuig, d’una resposta a la injustícia, d’un posicionament davant la perplexitat individual en front d’un ordre que massa sovint sembla no tenir en compte el benestar de la humanitat. Em sento contenta de revelar parts de la meva història,
d’imaginar un altre món. M’agrada, també, visibilitzar allò que incomoda. Recordar-nos lluites pendents…”


«MARES», DE MARIA JOSEP ROSANAS
De d’1 al 28 de febrer
Aquest projecte sorgeix de la fascinació de l’artista per les matrioixques o “nines russes”, pel joc de ficar-se unes dins les altres. Li suggereix tota una sèrie de connotacions relacionades amb la protecció, la gestació, el naixement, la comunitat amb la natura... Mares és una necessitat, potser inconscient per part de l’artista, que comença a pintar les primeres matrioixques quan la seva mare és diagnosticada d’Alzheimer.


«PARAULES ENTRETEIXIDES», DEL GRUP DE PUNTES DE COIXÍ
De l’1 al 31 de març
Cada divendres es troben a la Casa onze dones per gaudir plegades a través de la creació, el disseny i les noves tendències amb les puntes de coixí. En aquesta exposició podràs veure el resultat de les seves creacions on, a partir d’una tècnica antiga, fan una proposta actual recordant l’esforç i la paciència que requereixen els oficis i l’artesania.


«JO, PALLASSA»
De l’1 al 31 de març
Exposició fotogràfica que visibilitza el món i la tasca de la dona pallassa. Una realitat poc coneguda on es troben les dificultats inherents de l’ofici amb les de ser dona i la lluita per fer-se un lloc.
Organitza: AFOCER (Agrupació de Foto i Cine de Cerdanyola i Ripollet)