C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 05/11/2021
Horari: 18:00 - 20:00
Categoria: Altres activitats, Destacats, Orlandai feminista
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Visibilitzem les violències masclistes

Els feminicidis són la punta de l'iceberg de les violències masclistes. Durant el 2021 a Catalunya s'han produït 13 assassinats de dones per raó de gènere (dada d'octubre de 2021).

Hi ha, però, moltes altres violències que s'exerceixen sobre les dones i que son menys visibles o, fins i tot, invisibles.

Des de la comissió feminista de la Casa Orlandai ens agradaria que, juntes, poguéssim identificar els diferents tipus de violències que patim les dones pel sol fet de ser dones, i volem fer-ho en un espai segur, acollidor i de cura.

Per això farem una dinàmica participativa per identificar les violències que s'exerceixen sobre nosaltres i les ubicarem en un iceberg en funció de la seva visibilitat.

Aquest iceberg quedarà exposat a la Casa Orlandai fins al mes de març per tal que totes les dones que passin per la Casa puguin denunciar, marcant amb un gomet i de manera anònima, aquelles violències que han patit i donar visibilitat, així, a l'abast de la violència masclista.

L'aforament és limitat, per participar-hi tan sols has d'inscriure't aquí!

Nota: activitat no mixta.

I, després...
Després de la dinàmica de l’iceberg, no et perdis l’Imperdible del divendres!
5/11, a les 20 h: Patas arriba (guerrilla poètica i musical), de Gemma Almagro i Izaskun Barbarie (Poesía de Trinchera).
ATENCIÓ: la inscripció a “Fem visibles les violències masclistes” no inclou la inscripció a Patas arriba.

Comentaris

comments