C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 03/02/2017
Horari: 20:00 - 21:30
Lloc:
Loading Map....
Categoria: Cicle: L'imperdible del divendres, Destacats
Organització: Cafè Orlandai Cooperativa i Casa Orlandai
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Encara, Pere Quart (recital)

L'IMPERDIBLE DEL DIVENDRES. Encara, Pere Quart (recital): 30 poemes de Pere Quart, en el 30è aniversari de la seva mort.

A càrrec de Jaume Forés i Laura Riera

Joan Oliver va escriure, sota els pseudònim de Pere Quart, alguns dels versos més contundents de la poesia catalana del segle XX. El 2016 va fer trenta anys de la seva mort; per això hem creat aquest recital on els versos del poeta es barregen amb textos personals inèdits de l’autor aportant-nos una nova visió de la seva vida i obra. Les seves paraules són protagonistes, com a expressió artística i com a document històric alhora, de la realitat complexa i contradictòria de la qual van ser testimonis. Pere Quart ja no hi és, però trenta anys després, les seves paraules encara són tan sorprenentment vigents com en el moment en que van ser escrites.

_DSC9001

L'IMPERDIBLE DEL DIVENDRES

CADA DIVENDRES teniu una cita amb l’art emergent a Sarrià. Trobareu concerts i espectacles IMPERDIBLES de petit format davant els finestrals del Cafè Orlandai, al Pati d’en Marcel o pujant les escales cap a la Sala JV. Foix. Veniu a viure-ho!