C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 13/05/2015
Horari: 20:00 - 21:30
Lloc:
Loading Map....
Categoria: Destacats
Organització: Artistes Visuals de Sarrià
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Tallers Oberts de Sarrià

XIII Jornades de Tallers Oberts a Sarrià. Els artistes de Sarrià mostren les seves obres obrint les portes dels seus estudis i tallers als ciutadans.

Divendres 15 maig     de 17 a 21h

Dissabte 16 maig        de 11 a 14h i de 17 a 21h

Diumenge 17 maig       de 11 a 14

Les Jornades de Tallers Oberts volen ser un catalitzador de tots els creadors que treballen a Sarrià, qui durant un cap de setmana a l'any obren les portes dels seus tallers, mostrant les seves obres, propiciant el diàleg i organitzant un seguit d'activitats artístiques, lúdiques i culturals envers l'art. La seva finalitat es acostar i fer participar a les persones d'arreu a la sensibilitat dels artistes, els qui treballen al voltant de la creació; la seva obra i a la seva visió del món.

Seran 37 punts d'art a visitar, amb més de 50 artistes exposant, es celebraran a més 27 activitats paral·leles en la que podran participar lliurement petits i adults.

Gran diversitat de disciplines artístiques, i activitats d’allò mes variades i per tots els públics; us recomano que us les llegiu totes perquè són molt atractives.

A Sarrià, i de forma gratuïta, contarem amb tres guies que podran acompanyar al públic durant 2h30′pels diferents punts del recorregut artístic.

La inauguració tindrà lloc dimecres 13 a les 20h a Casa Orlandai coincidint amb la tradicional exposició Integr'Art, que à dedica cada any a un grup o persona amb risc d’exclusió social. Enguany, s’exposaran els dibuixos originals del segon llibre de AIS -Ajuda a la infància sense recursos- "Yo cocino, tu pintas" i us convidem a tots a celebrar-ho amb un concert gratuït  a les 20,30h de CLAMS -música per la inclusió-. Un concert amb molta canya: Participa!!

Durant el mes de maig es celebraran les Jornades de Tallers Oberts dels artistes als diferents districtes de la nostra ciutat, un gran esdeveniment lúdic i cultural, que ja fa 13 anys que es fa a Sarrià. Coordinat per el Fad, dijous 14 de maig a les 20h.  Serà l Inauguració de Tallers oberts Barcelona, amb una exposició efímera Artista+obra=síntesi 90', a l'edifici Hub Bcn.

Com cada any, comptem amb la col·laboració de l'Ajuntament del districte -també punt d'informació-; del Fad i de Casa Orlandai.

Trobareu tota la informació a www.tallersobertssarria.wordpress.com

 

Tallers Oberts de Sarrià Tallers Oberts de Sarrià