C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 19/11/2020
Horari: 19:00 - 20:30
Categoria: Destacats, Entitats de la casa
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

TALLER D’HISTÒRIA DE SARRIÀ (online)

Sessió online, per Zoom i retransmesa en directe pel canal de Youtube de la Casa Orlandai. Envia un correu jesusmestrecampi@gmail.com per participar-hi per Zoom!

Xerrades per divulgar la història de Sarrià.

Cada 3er. dijous de mes. És un projecte impulsat conjuntament pel Centre Excursionista els Blaus i l’AC Casa Orlandai, obert a totes les entitats i particulars que desitgin integrar-s’hi.

A la sessió del Taller es parlarà dels següents temes:
— el Centenari de l'agregació de Sarrià a Barcelona. S'ha aprovat una Mesura de Govern per celebrar el Centenari i es va fer una primera reunió per parlar com ens organitzem. Es donarà informació de què es va parlar i de quin pot ser el paper del Taller d'Història
— el Padró d'habitants de Sarrià de 1916. Estat actual
— una fotografia d'una casa desconeguda de Sarrià
— el fons fotogràfic de la família Serrahima. L'Ernest Serrahima guardava una part important del fons fotogràfic de la família i les fotografies del seu pare, l'Alfons. En Josep Serrahima (germà de l'Ernest) i la companya, la Maria Vilanova, han cedit el Fons al Taller d'Història per garantir la seva conservació i unitat. S'ha fet uns primers contactes amb Arxius de Barcelona, que estan molt interessats en la cessió del fons. Farem una presentació d'algunes d'aquestes fotografies.

Comentaris

comments