C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 02/07/2020
Horari: 19:30 - 21:00
Categoria: Destacats, Els dijous sota la palmera
Organització: Casa Orlandai
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

SOTA LA PALMERA: FDM Pocket (jazz-fusió)

Amb motiu de les mesures de prevenció de contagi de la COVID-19, l'aforament és limitat i és imprescindible reservar l'entrada prèviament aquí. Porteu la vostra mascareta!

 

FDM Pocket, de Fun Dan Mondays, és el format de concert jazz-fusió de la companyia artística Fun Dan Mondays

La música original de la companyia és l’essència de tots dels espectacles; FDM Pocket és aquesta música feta concert. 100% en directe, sonoritat moderna i direcció des de la bateria al centre de l’escenari. Amb Dan Arisa a la composició musical, la direcció i la bateria, Albert Oliveres al piano i al sintetitzador, Roger Giménez al piano i al trombó i Ricard Cots al baix elèctric, els temes s’exprimeixen al màxim fent gaudir de les diferents composicions.

Amb la potència de la marca FunDan a nivell musical, energètic i de connexió dels músics, tant entre ells com amb el públic, ofereix un estil propi amb instants d'improvisació i es nodreix de la pròpia creativitat de cada intèrpret de la companyia.

 

Fes clic aquí i afegeix l'activitat al teu calendari!

SOTA LA PALMERA

Arriba la calor i tornem a buscar el relax sota la palmera del Pati d’en Marcel. Cada dijous d’estiu, us esperen propostes musicals on l’eix principal serà el jazz, amb d’altres influències com el swing, el blues, el funk, i fins i tot, la bossa nova.

Altres sessions

9 de juliol: Carrie Lewis Swing Trio

16 de juliol: Memi Sillah Trio

23 de juliol: Bossalo!

30 de juliol: Avocado Tap

Comentaris

comments