C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 09/03/2017
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Cicle: Les Veus de la República, Destacats, Xerrades -col·loquis
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

SETMANA FEMINISTA. Primer la vida, economia feminista

LES VEUS DE LA REPÚBLICA / SETMANA FEMINISTA. Primer la vida, economia feminista.

L’economia tal com l’entenem actualment considera el treball remunerat per sobre les tasques de cura o domèstiques. L’economia feminista proposa un canvi cap a un model social que consideri primer la vida, que cuidi la seva població i que no intensifiqui les desigualtats ja existents.

Amb Lourdes Benería (catedràtica emèrita de la Universitat Cornell, NY) i Vicent Borràs (professor de sociologia de la UAB).

Coorganitzat amb la Comissió Feminista de la Casa Orlandai.ç

Consulta aquí la resta d'activitats de la SETMANA FEMINISTA de la Casa Orlandai.

Les Veusde la república-9-març

LES VEUS DE LA REPÚBLICA

Les Veus de la República és un espai de debat sobre aspectes relacionats amb l’organització de la cosa pública (res pública). Ponents i ciutadania parlarem de política, sociologia, comunicació, història, economia... Des d’una perspectiva teòrica però també pràctica i vivencial.

Dimecres 11 de gener: Quan és l’Estat el que delinqueix: projecció del documental Tarajal, desmuntant la impunitat (Metromuster i Observatori DESC). Amb Xavier Artigas (director del documental) i Antonio Madrid Pérez, professor de filosofia del dret de la UB i membre de l'Observatori de Dret Penal i Drets Humans.

Dimecres 8 de febrer: De la salut individual a la salut col·lectiva. Amb Andreu Segura (metge) i Jesús Purroy (emprenedor en salut i divulgador científic).

Dijous 9 de març: Primer la vida, economia feministaAmb Lourdes Benería (catedràtica emèrita de la Universitat Cornell, NY) i Vicent Borràs (professor de sociologia de la UAB).