C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 06/05/2016
Horari: 20:00 - 21:30
Categoria: Cicle: L'imperdible del divendres, Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Volver antes que ir de Flàvia Company

L'IMPERDIBLE DEL DIVENDRES: Setmana de la poesia: Volver antes que ir, de Flàvia Company

Creació, direcció i interpretació: Flavia Company

Imatges: Joan Company

Espectacle que combina poesia, música i imatges. Dalt de l’escenari, la poeta, música i narradora Flavia Company, qui proposa una lectura dramatitzada del seu poema narratiu Volver antes que ir, combinada amb improvisacions al piano i la projecció d’imatges gravades en super-8 dels anys seixanta i setanta. El poema, plantejat gairebé com una història èpica, té com a temes de fons la immigració, la infància, la memòria, la identitat i el viatge.

Flavia Company omple l’escenari des del mateix instant en què, en començar la funció, demana als espectadors que apaguin els telèfons mòbils. No que els silenciïn, sinó que els apaguin, per compartir la sensació de viure el moment, només el moment; «aquí i ara», com si no existís res més, com si el temps s’hagués aturat o, millor encara, com si haguéssim sortit del temps. Demana també que no es facin fotografies i que no es gravi cap imatge o so de la performance, perquè cada cop que té lloc, és i serà diferent, i ningú que no sigui present pot accedir-hi.

Flàvia Company

Fotografia de Miri Garcia

L'IMPERDIBLE DEL DIVENDRES

No sabeu on sortir a Sarrià? Ara el Cafè i la Casa Orlandai hi posen música i espectacle cada divendres. Sí, sí: CADA DIVENDRES. Al Cafè Orlandai no hi quedarà cap divendres avorrit!