C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 11/01/2017
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Cicle: Les Veus de la República, Destacats, Xerrades -col·loquis
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Quan és l’Estat qui delinqueix

LES VEUS DE LA REPÚBLICA. Quan és l’Estat qui delinqueix: projecció del documental Tarajal, desmuntant la impunitat (Metromuster i Observatori DESC)

Projecció del documental Tarajal, desmuntant la impunitat (Metromuster i Observatori DESC).

Ceuta, febrer de 2014. El cos policial vulnera amb total impunitat les lleis dels seu propi país així com convencions i acords internacionals. Què passa quan és un Estat qui delinqueix? Com ho podem denunciar?

Amb Xavier Artigas (director del documental) i Antonio Madrid Pérez, professor de filosofia del dret de la UB i membre de l'Observatori de Dret Penal i Drets Humans.

LES VEUS DE LA REPÚBLICA
Les Veus de la República és un espai de debat sobre aspectes relacionats amb l’organització de la cosa pública (res pública). Ponents i ciutadania parlarem de política, sociologia, comunicació, història, economia... Des d’una perspectiva teòrica però també pràctica i vivencial.

Dimecres 11 de gener: Quan és l’Estat el que delinqueix: projecció del documental Tarajal, desmuntant la impunitat (Metromuster i Observatori DESC). Amb Xavier Artigas (director del documental) i Antonio Madrid Pérez, professor de filosofia del dret de la UB i membre de l'Observatori de Dret Penal i Drets Humans.

Dimecres 8 de febrer: De la salut individual a la salut col·lectiva. Amb Andreu Segura (metge) i Jesús Purroy (emprenedor en salut i divulgador científic).

Dijous 9 de març: Primer la vida, economia feministaAmb Lourdes Benería (catedràtica emèrita de la Universitat Cornell, NY) i Vicent Borràs (professor de sociologia de la UAB).