C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 19/05/2016
Horari: 19:30 - 21:30
Lloc:
Loading Map....
Categoria: Destacats, Xerrades -col·loquis
Organització: SCOB
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Projecció de LANDSKATING i col·loqui

El dijous 19 de maig a les 19:30 h SCOB ens ofereix la possibilitat de veure Landskating, un documental  que narra com es van fer pistes d'skate tres barris molts diferents de la ciutat de Barcelona. A partir d'aquestes experiències podrem plantejar quina és la situació dels skaters a la resta de la ciutat i també a Sarrià.

SINOPSI DEL DOCUMENTAL

Una antiga zona de patinatge, un jardí oblidat sota ponts i la reconstrucció d'una pista de skate en un barri obrer són els escenaris en els quals transcorre el documental “LandSkating”. La narració paral∙lela dels processos de construcció de tres nous espais públics a la ciutat de Barcelona explica com territoris abans marginals s'insereixen en el teixit urbà d'una manera natural, respectant el lloc, la seva memòria, la seva gent, la seva quotidianitat…

El documental Landskating dirigit per Kike Barberà, amb guió i producció de Sergi Carulla i Oscar Blasco (SCOB) va ser rodat durant els anys 2013 i 2015. Durant aquest període es van dur a terme els processos de participació ciutadana, conduït pels propis joves, i la construcció dels tres primers parcs esportius urbà de la ciutat de Barcelona, els Landskate Parks.

POSTER copia