C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 04/11/2016
Horari: 20:00 - 21:30
Lloc:
Loading Map....
Categoria: Cicle: L'imperdible del divendres, Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Píndoles teatrals: Es busca un Seat Ibiza i Refugis

Podrem veure dues peces que van formar part del Festival Píndoles de Barcelona. Es busca un Seat Ibiza va ser muntat a la Casa Orlandai a través d'un projecte d'acollida.

logo hz_big@3x

 

  • Refugis
    Camp de refugiats d’Idomeni, Grècia. Milers de persones esperen per creuar la frontera amb Macedònia, que porta setmanes tancada. La Laura, una jove voluntària, reparteix roba i mantes entre els refugiats sense imaginar-se que avui rebrà una visita inesperada.
    Refugis 4

 

  • Es busca un Seat Ibiza
    És de nit, no hi ha ningú. La Sara i la Marina estan soles. Esperen. Branques, troncs, fulles i terra limiten el seu espai. On són exactament? Des de fa quantes hores? Algú les vindrà a buscar? Les trobaran?
    Es busca un seat ibiza

Després de les actuacions hi haurà un col·loqui informal al Cafè Orlandai amb els artistes. També hi participaran els membres de Sarrià - Sant Gervasi Refugi, per comentar la situació actual dels refugiats en relació amb la peça Refugis.

L'IMPERDIBLE DEL DIVENDRES

No sabeu on sortir a Sarrià? Ara el Cafè i la Casa Orlandai hi posen música i espectacle cada divendres. Sí, sí: CADA DIVENDRES. Al Cafè Orlandai cap divendres serà avorrit! I un cop al mes, continuarem tenint la tradicional Alternativa de Sarrià amb concerts ben potents a la Sala Foix.