C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 19/11/2018
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

PANTALLA BARCELONA. Los desheredados i Tots els camins de Déu

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la  Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania. Apropem el cinema recent fet a la ciutat a Sarrià.

Consulta aquí totes les projeccions previstes

Activitat gratuïta. Aforament limitat.


Curt: Los desheredados

Directora: Laura Ferrés
Intèrprets: Pere Ferrés, Mari Álvarez
Any: 2017
Duració: 18’
Productora: Inicia Films

En aquesta doble sessió podrem veure primer el segon curt de Laura Ferrés. Entre documental i ficció, Los desheredados és el retrat del pare de la directora que veu com la crisis econòmica precipita el fi del negoci familiar. Pere Ferrés és propietari d'una empresa d’autocars que a causa de la crisis es veu obligat a fer de xofer per a comiats de solters i solteres. Un dia decideix abandonar als seus clients en un solar industrial després que aquests l’hagin humiliat aprofitant-se de la seva situació de poder. Tancament d’una etapa vital però també retrat d’una dignitat innegociable, Los desheredados va guanyar el 2017 el premi al millor curtmetratge a la setmana de la crítica de Cannes, el premi Goya i el Gaudí.

 

Llarg: Tots els camins de Déu

Directora: Gemma Ferraté
Intèrprets: Marc García Coté, Oriol Pla, Jan Cornet
Any: 2014
Duració: 70’
Productora: Niu d'Indi

Després veurem el film Tots els camins de Déu, òpera prima de Gemma Ferraté després de co-dirigir Puzzled Love. Revisió en clau contemporània de la figura de Judas que veu com els seus tres últims dies de vida estan marcats per la traïció i la culpa de l’amistat que ha trencat. Judas fuig de si mateix, dels seus actes, la culpa el corroeix per dins, ha traït al seu millor amic i no s’ho pot perdonar. Almenys fins que, sense atrevir-se a posar fi a la seva vida, coneix un jove que l’ajudarà a enfrontar-se a les seves culpes. Gestos i silencis són també els protagonistes d’aquesta història molt personal que dóna vida i carn al mite religiós.

.

Comentaris

comments