C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 03/12/2018
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

PANTALLA BARCELONA. Les bones nenes i Tots volem el millor per a ella

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la  Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania. Apropem el cinema recent fet a la ciutat a Sarrià.

Consulta aquí totes les projeccions previstes

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

 

Curt: Les bones nenes

Directora: Clara Roquet
Intèrprets: Nídia Chamorro, Ona Comas, Marta Marco, Ernest Villegas
Any: 2016
Duració: 17’
Productora: Lastor Media
Més informació del curt: https://marvinwayne.com/es/les-bones-nenes

En aquesta sessió tenim de nou a una de les protagonistes de l’anterior edició del Pantalla Barcelona. Clara Roquet va presentar El Adiós a la primera edició i ara podrem veure, Les Bones Nenes, el seu següent curtmetratge. Una història sobre relacions familiars en la que sobrevola la culpa i la pèrdua. Dues germanes, una adolescent i una nena, han d’enfrontar-se a les conseqüències dels seus actes quan un dels cavalls de la seva granja perd un ull. Roquet, reconeguda guionista, estrena també aquest any el guió de Petra de Jaime Rosales o La bona espera de Carlos Marques-Marcet.

 

Llarg: Tots volem el millor per a ella

Directora: Mar Coll
Intèrprets: Nora Navas, Clara Segura, Pau Durà, Valeria Bertuccelli, Àgata Roca
Any: 2013
Duració: 97’
Productores: Escándalo Films / Televisió de Catalunya

També podrem veure el segon llargmetratge de Mar Coll, després de la premiada Tres dies amb família. A Tots volem el millor per a ella, Geni (Nora Navas) és una dona de 38 anys que fa un any va patir un accident de trànsit terrible. La seva família i els seus amics volen creure que ja està bé perquè la vida continuï com sempre, per això volen fer veure que tot és com abans encara que no és cert. A la Geni ja no l’interessa la Geni d’abans de l’accident, tot i que intenta aparentar-ho, complint totes les expectatives. La protagonista es planteja si realment vol recuperar aquella vida, si és ella o ha deixat de ser-ho, si val la pena l’esforç. Mar Coll dirigeix aquesta pel·lícula sobre el desconcert, que va guanyar el 2013 el Gaudí a millor actriu per l’excel·lent interpretació de Nora Navas i a la millor actriu de repartiment per Clara Segura.

Comentaris

comments