C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 22/10/2018
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

PANTALLA BARCELONA. Fajara i Transeúntes

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la  Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania. Apropem el cinema recent fet a la ciutat a Sarrià.

Consulta aquí totes les projeccions previstes

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

 

Curt: Paraula de Pass: Fajara

Directores: Séverine Sajous i Patricia Sánchez Mora
Intèrprets: Patricia Sánchez Mora, Séverine Sajous, Jordi Marqués
Any: 2017
Duració: 17’ 30”
Productores: laudiovisual producciones / Minoria Absoluta

En aquesta sessió veurem el curt documental Paraula de pass: Fajara de Séverine Sajous i Patricia Sánchez Mora. A través d’una sola paraula es pot explicar una realitat. Com la que viuen els refugiats del camp de la Jungle de Calais. Allà esperen amb esperança poder arribar algun dia al Regne Unit a través de l’Eurotúnel. Fajara és la paraula àrab per explosió i la que els refugiats criden quan creuen a l’altre costat per mostrar la seva alegria de ser per fi a la terra promesa, al lloc a on tindran una vida millor.

Official Trailer - Password: Fajara (Mot de passe : Fajara) - VOSI from laudiovisual on Vimeo.

 

Llarg: Transeúntes

Director: Luis Aller
Intèrprets: Sergi López, María Galiana, Pep Munné, Santiago Ramos, Mònica Glaenzel, Joaquín Hinojosa, Lluís Marco, María José García, Iñaki Muñoz, Joan Pera
Any: 2015
Duració: 94’
Productors: Luis Aller, María José García

Després veurem la docuficció Transeúntes. Una visió calidoscòpica de Barcelona. Obra del professor de cinema Luis Aller, Transeúntes és una possibilitat com qualsevol altre, una possibilitat de la ciutat i la gent que l’habita. Transgressora, atemporal i experimental, el film és un minuciós treball de concepció i muntatge. 20 anys ha dedicat Aller a construir la història de la ciutat, com a reflex de una ciutat que pot ser qualsevol ciutat a qualsevol país. Microhistòries que es creuen als carrers de Barcelona. Present i futur es troben junts en aquest llargmetratge.

Comentaris

comments