C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 15/10/2018
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

PANTALLA BARCELONA. Celebració i Bugarach

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la  Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania. Apropem el cinema recent fet a la ciutat a Sarrià.

Consulta aquí totes les projeccions previstes. 

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

Curt: Celebració

Director: Pau Cruanyes, Gerard Vidal
Intèrprets: Mar Pawlowsky, Antoni Meler, Jorge Alberto Jambrina, Júlia Betrian, Yolanda Valero
Any: 2016
Duració: 9’40”
Productora: Universitat Pompeu Fabra

En aquesta sessió veurem el curtmetratge Celebració dirigit per Pau Cruanyes i Gerard Vidal. Van rodar el curt mentre estudiaven el quart curs de la carrera de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Celebració ens presenta la història d’una núvia que deambula pel seu casament. Els assistents la tracten com a una convidada més. Es crea així una atmosfera surrealista a on només trobarà el suport del seu pare, un home amb qui manté una relació estranya.

 

Llarg: Bugarach

Directors llarg: Ventura Durall, Salvador Sunyer i Sergi Cameron
Intèrprets: Documental
Any: 2014
Duració: 90’
Productores: Nanouk Films / Filmtank / Televisió de Catalunya

El llargmetratge serà Bugarach, el nom d’un poble situat al sud de França. La tranquil·litat que viu desapareix quan comença a circular als mitjans de comunicació una notícia que dóna la volta al món: “El 21 de desembre de 2012 acabarà el món tal com el coneixem, i Bugarach serà l'únic lloc del planeta que sobreviurà a l’Apocalipsi.” Els habitants del poble i les persones que s’acosten per intentar salvar-se de la catàstrofe són els protagonistes d’aquest docuficció dirigida per Ventura Durall, Salvador Sunyer i Sergi Cameron. Cada personatge intentarà enfrontar-se a la fi del món i a les seves pors de maneres diferents. Retrat de la crisi espiritual d’Occident, Bugarach va ser nominada als premis Gaudí al millor documental el 2014.

Comentaris

comments