C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 05/11/2018
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

PANTALLA BARCELONA. Ahora no puedo i La Llibreria

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la  Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania. Apropem el cinema recent fet a la ciutat a Sarrià.

Consulta aquí totes les projeccions previstes

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

 

Curt: Ahora no puedo 

Directora: Roser Aguilar
Intèrprets: Cristina Blanco, Carla Pérez, Ernesto Collado, Manel Barceló, Mireia Ros
Any: 2011
Duració: 12’
Productora: Ahora puedo producciones

En aquesta sessió veurem el curt que va rodar Roser Aguilar, abans d’estrenar-se amb el llarg Brava. Ahora no puedo és una història de superació personal. La protagonista és una jove actriu que vol recuperar la seva vida professional després d’haver tingut al seu primer fill. Torna al circuit de càstings fins que arriba al càsting més important, a on s’ho juga tot. Interpreta Cristina Blanco com Sara, l’actriu protagonista. Ahora no puedo va guanyar el premi Gaudí el 2011 al millor curtmetratge.

 

Llarg: La llibreria

Directora: Isabel Coixet
Intèrprets: Emily Mortimer, Bill Nighy, Patricia Clarkson
Any: 2017
Duració: 115’
Productora: Diagonal Televisió / Zephyr Films / A Contracorriente Films / One Two Films / Green Films AIE / Northern Ireland Screen

El llargmetratge d’aquesta sessió és l’última pel·lícula d’Isabel Coixet. La directora adapta la novel·la La librería de l’anglesa Penelope Fitzgerald. Un film sobre llibres i soledats. Una història de dones que es donen suport però també de gelosies, egos i baralles sense raó que entorpeixen la convivència. Ambientada a l’Anglaterra dels anys 50, a on les convencions socials separaven profundament a la gent, La llibreria ens parla de pors, de com adaptar-se a un temps canviant. De trencar motlles. Emily Mortimer, Bill Nighy i Patricia Clarkson són el trio protagonista d’aquesta pel·lícula que va guanyar el 2017 els premis Goya a millor pel·lícula, direcció i guió adaptat i els Gaudí a millor direcció artística i millor música original.

Comentaris

comments