C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 14/06/2022
Horari: 19:00 - 20:00
Categoria: Altres activitats, Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Monika Lao presenta, 13 (piano)

Monika Lao, pianista i artista multidisciplinar

"M'apassiona el que faig. He estat artista des del dia que vaig néixer, si per ser artista entenem la necessitat d'expressar un món interior complex que no es pot expressar d’altra manera.

Vaig estudiar piano clàssic perquè el meu pare era músic i va ser el que em quedava més proper, però mai no vaig deixar de sentir-me atreta per la resta de les arts, sobretot per la dansa i les altres disciplines escèniques.

De mica en mica vaig anar descobrint que cap d'elles per si mateixa no era suficient per expressar tot el que podia arribar a pensar, sentir o imaginar, sinó que necessitava tenir la llibertat de poder-les utilitzar totes, no com a finalitat en si mateixes, sinó com a canal d'expressió.

És cert que d'expressions artístiques n'hi ha moltes i cada dia que passa apareixen noves formes, però l'art només és un i el portem a dins."

 

Monika Lao neix a la ciutat de Terrassa (Barcelona) on inicia la seva formació musical a l’edat de 6 anys al Conservatori Municipal de Música, finalitzant els estudis de grau professional amb les màximes qualificacions. Posteriorment, ingressa al Conservatori Superior de Música de Barcelona on estudia amb el reconegut pianista Miquel Farré i obté la titulació de Professora Superior en l’especialitat de piano l’any 2002.

Paral·lelament al seu desenvolupament pianístic es forma també en dansa clàssica i lírica, i més endavant en acrobàcia aèria en teles, cèrcol i trapezi.

A l’abril de 2017 va ser guanyadora de la mostra d’arts escèniques Micro Arts Terrassa 2017 amb l’obra Poema de l’Aire, que combina música pròpia, performance i dansa aèria.

Després d’una pausa per maternitat, tornà als escenaris amb l’espectacle Dreaming Beethoven i Némesis, dones invisibles, i ara estrena el seu primer disc amb composicions pròpies.