C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 18/06/2021
Horari: 20:00 - 21:30
Categoria: Cicle: L'imperdible del divendres, Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

L’IMPERDIBLE DEL DIVENDRES. Cayana duo (flamenc)

INSCRIU-T'HI AQUÍ

Aquest projecte flamenc a veu i guitarra reuneix les arrels folklòriques comunes entre la música popular ibèrica, la llatinoamericana i el flamenc. Un cresol de matèries primes musicals i culturals en un repertori fresc i personal forjat de temes propis i cants populars.

El flamenc és producte d’una barreja de moviments socio històrics i geogràfics. És la comunió d’arrels musicals que s’entrellacen al llarg de la història gràcies a processos migratoris de diverses poblacions i aquest projecte, vol retre homenatge a totes aquestes músiques i cants primitius als què li devem el patrimoni cultural del flamenc. És en aquesta travessa que Cayana duo s’aventura en la recerca d’aquella veritat continguda en el cant dels paissatges sonors del folklore. Ells són:

ANNA COLOM

Músic, cantaora, compositora i arranjadora, llicenciada en Cant Flamenc a l'ESMUC (EscolaSuperior de Música de Catalunya) i formada a la Fundació Cristina Heeren d'Art Flamenc de Sevilla. Ha treballat i col·laborat amb artistes com Juan Gómez Chicuelo, Las Migas, Carles Dénia, Juan Debel, Karen Lugo, Laboratoria, Joncol4, Entre Ribes, Fado Violat i un llarg etcètera. actualment es exerceix com a corista de Rosalía en la gira del Mal Querer.

EXEQUIEL CORIA

Guitarrista, arranjador i corista de Cayana. Es va formar com a guitarrista clàssic al Conservatori Superior de Música de Buenoss Aires. Treballa amb diverses formacions de tango i folklore. L'any 2013 rep una beca de la prestigiosa Fundació Cristina Heeren d'Art Flamenc per estudiar amb artistes com Pedro Serra, Rafael Riqueni, Pedro Sánchez, Nen de Pura, Paco Corts i Eduardo Rebollar entre d'altres. Ha realitzat presentacions en importants sales i teatres de Sevilla i Barcelona com el Teatre de la Maestranza, el Monestir de la Cartoixa, Sala flamenqueria, l'Auditori de BCN, Sala Apolo, Tablao Flamenco Casa Camarón, entre d'altres.

 

 

L’IMPERDIBLE DEL DIVENDRES

Els divendres tens una cita amb el panorama artístic de la ciutat i del barri, a Sarrià: música, teatre, dansa... amb entrada gratuïta (cal inscripció prèvia)!

 

Totes les sessions:

9 d'abril: Cia. La Dispersa presenta, Parafernàlia, S.A

16 d'abril: Diana Pla i Cia. Nemin presenten, Miss Cosas y Yo

30 d'abril: Invictus, sense límits

14 de maig: Jo Jet i Maria Ribot presenten, Sant Llorenç

11 de juny: Remei de Ca la Fresca (Poesia punk i dancehall futurista)

18 de juny: Cayana duo (flamenc)

28 de maig: Música d’arrel tradicional. Carles Dénia