C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 19/01/2022
Horari: 19:00 - 20:30
Categoria: Cicle: Les Veus de la República, Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Les Veus de la República: L’aportació cultural de les llibreries a la ciutat

INSCRIU-T'HI AQUÍ Activitat presencial, retramsmesa en directe pel canal de Youtube de la Casa Orlandai (sense possibilitat de participar-hi).

Una llibreria no és només una botiga on es venen llibres. Una llibreria és un espai per buscar, trobar, perdre-s’hi, descobrir, i també un lloc per aprendre, escoltar, omplir-se de cultura, lletres i paraules. Les llibreries de barri són espais clau de la ciutat i volem que ens expliquin com aconsegueixen ser tan riques en llibres i en propostes culturals i com sobreviuen en temps difícils i amb tantes opcions d’aconseguir llibres.

Amb Gemma Barrufet (llibretera d’A peu de pàgina, Sarrià),  Xavier Vidal (llibreter de la No Llegiu, Clot i Poblenou) i Gloria Arquillo (llibretera de La inexplicable, Sants)

 

LES VEUS DE LA REPÚBLICA

Dimecres, a les 19 h
Entrada gratuïta (cal inscripció prèvia a www.casaorlandai.cat o www.barcelona.cat/cccasaorlandai)

Les Veus de la República és un espai de debat sobre aspectes relacionats amb l’organització de la cosa pública (res publica). Ponents i ciutadania parlem de política, sociologia, comunicació, història, economia... des d’una perspectiva teòrica però també pràctica i vivencial.

Organitza: Elsa Corominas i Marta Masats

 

Totes les sessions

19 de gener: L'aportació cultural de les llibreries a la ciutat

9 de febrer: Afganistan. Què està passant?

2 de març: Violències masclistes, més visibles que mai?

Dilluns 28 de març: L'Agenda 2030 i el seu aterratge a Sarrià (recuperem la sessió aplaçada prevista a la tardor de 2021)