C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 14/11/2018
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Cicle: Les Veus de la República, Destacats, Orlandai feminista
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

LES VEUS DE LA REPÚBLICA. Del “no és no” al “només sí és sí” a l’espai públic

Arran del cas de la Manada, s'han posat sobre la taula els conceptes de consentiment, abús sexual, assetjament, etc. El "no és no" és un límit que queda curt en el consentiment?  El Codi Penal és un sistema de justícia patriarcal? Els protocols creats per la pròpia ciutadania en espais d'oci nocturns afavoreixen en un canvi transformador o el resultat acaba sent contraproduent?

Hi intervindran:

Carla Vall: Dones Juristes i Iridia (Associació per la defensa dels drets humans). És advocada penalista i de drets humans. Especialista en l'abordatge i prevenció de violències masclistes.

Adriana Ciocoletto: Col·lectiu Punt 6 (Cooperativa d’arquitectes, sociòlogues i urbanistes amb perspectiva de gènere). Arquitecta i doctorada el 2014 amb la tesis “Urbanismo para la vida cotidiana: Herramientas de análisis y evaluación urbana desde la perspectiva de género”.

Elisa Covelo:  Hèlia (Associació de suport a les dones que pateixen violència de gènere). Psicòloga social especialitzada en gènere, desenvolupament comunitari, intervenció psicosocial comunitària i educació per la pau i el desenvolupament.

Activitat inclosa en el cicle la Ciutat de les Dones, organitzat per l’ICUB.

Organitza Trama Cultura.

LES VEUS DE LA REPÚBLICA

Les Veus de la República és un espai de debat sobre aspectes relacionats amb l’organització de la cosa pública (res pública). Ponents i ciutadania parlarem de política, sociologia, comunicació, història, economia... Des d’una perspectiva teòrica però també pràctica i vivencial.

Dimecres 10 d'octubre, 19 h: pensions, pensant el futur des del present
Dimecres 14 de novembre, 19 h: del 'no és no' al només 'sí és sí' a l'espai públic