C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 18/06/2021
Horari: 18:00 - 19:30
Categoria: Altres activitats, Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

La gestió comunitària i l’economia solidària en el foment de pràctiques cultural

En el marc de l’Escola d’Estiu de la Xarxa d’Economia Solidària 2021, la tarda del 18 de juny diversos representants d’iniciatives vinculades a la gestió comunitària i l’economia solidària durem a terme un diàleg obert sobre els reptes de futur dels projectes de gestió comunitària en l’àmbit cultural.

Es parlarà dels referents històrics de les experiències de gestió comunitària, els reptes de l’arrelament territorial de les pràctiques culturals amb mirada comunitària, el diàleg entre gestió cultural, comunitat i economia solidària, i el paper de les polítiques públiques en la defensa dels drets culturals i les aliances públic-comunitàries-cooperatives. L’acte, organitzat entre la Xarxa d’Espais Comunitaris i la Comissió de formació i publicacions de la XES, s’emmarca en el procés de construcció d’un llibre col·lectiu amb mirades diverses i complementàries sobre aquestes temàtiques.

Organitzen: Comissió de formació i publicacions de la XES (Escola d’Economia Solidària) i Xarxa d’Espais Comunitaris (XEC).
Coordinen: Santi Eizaguirre (Departament de Sociologia - UB) i Javier Rodrigo (Transductores/Cooperasec).

Comentaris

comments