C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 09/05/2016 - 14/05/2016
Horari: 10:00 - 14:00
Categoria: Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

RENOVA LA TEVA ROBA

Torna el Dia del Comerç Just i aprofitem per parlar de banca ètica i descobrir l’ONG Ecos de Mali. També tornem a participar al Renova la teva Roba!

ACTIVITATS AL VOLTANT DEL DIA DEL COMERÇ JUST
Del 9 al 14 de maig

 


 

RENOVA LA TEVA ROBA!

ELS INTERCANVIS ens permeten reutilitzar, compartir i consumir de forma responsable. El que per a tu pot ser un residu, per a altres persones pot ser una oportunitat. Per això, coincidint amb l’inici de la primavera et convidem a renovar la teva roba i a revolucionar el teu consum!

“Renova la teva roba” és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.

PORTA LA TEVA ROBA al punt d’intercanvi que millor et vagi, n’hi ha per tot Barcelona. Allà te la canviarem per “renoves” que després podràs intercanviar de nou per la roba que t’agradi més en qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i els d’intercanvi de cada punt, hi ha molt per a triar! No t’ho perdis!

Sistema d’intercanvi: els “renoves”

1 Renova: Samarretes i complements.

2 Renoves: Jerseis, camises i jaquetes fines.

3 Renoves: Pantalons, vestits, faldilles, roba de vestir, conjunts...

5 Renoves: Jaquetes grans i abrics

Es podran portar com a màxim 10 peces (entre les quals només 2 poden ser de 5 punts Renoves, o sigui, jaquetes grans o abric).

La roba ha d’estar neta, sense forats, taques ni estrips. No s’agafaran sabates ni roba interior o de la llar. A la Casa Orlandai no es recull roba de nadó però podeu consultar altres punts de la ciutat on sí que en recullen.

Dies de recollida de roba: del 9 al 13 de maig de 10 a 22 h
Dia d’intercanvi: dissabte 14 de maig d'11.30 a 14 h