C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 10/11/2016 - 25/11/2016
Horari: 19:30
Lloc:
Loading Map....
Categoria: Destacats, Xerrades -col·loquis
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Dia contra la violència de gènere

Del 10 al 25 de novembre

Al voltant d'aquesta diada reivindicativa la Casa Orlandai proposa xerrades i tallers per reflexionar en profunditat sobre la violència masclista existent a la nostra societat.

 

Dijous 10 de novembre a les 19:30 h

La prostitució des d'una perspectiva del dret laboral

Xerrada organitzada per la Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones (entitat de l'ACCO) conjuntament amb Dones Fem (Sarrià). Amb la magistrada Matilde Aragó.

 

Dijous 24 de novembre a les 19 h

Noves violències, nous imaginaris

A partir d'anuncis publicitaris, còmics, pel·lícules, videoclips i videojocs, analitzarem les lectures i representacions actuals de la violència de gènere, i descobrirem el paper dels imaginaris en el foment d'una societat més igualitària i lliure de violència vers les dones.

Un taller de Trama Serveis Culturals

 

Divendres 25 de novembre a les 18 h

L'IMPERDIBLE DEL DIVENDRES: LES TARONGES IMPERFECTES

Quan una persona busca la seva mitja taronja està assumint que és una taronja imperfecta i que necessita que la completin.

Espectacle de moviment molt visual fet de joves per a joves o no tan joves. Tant a l’obra com al debat es posa èmfasi en les petites violències normalitzades, aquelles quotidianitats masclistes invisibles que porten a la punta de l’iceberg, la part més visible del gran problema que és la violència de gènere: les dones assassinades pel sol fet de ser dones.