C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 08/02/2017
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Cicle: Les Veus de la República, Destacats, Xerrades -col·loquis
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

De la salut individual a la salut col·lectiva

LES VEUS DE LA REPÚBLICA. De la salut individual a la salut col·lectiva

A la salut pública s’hi barregen ciència i política. Fins a quin punt aquesta barreja medicalitza la vida quotidiana? Ha augmentat la desconfiança

pel sistema mèdic? Com ho analitzem?

Amb Andreu Segura (metge) i Jesús Purroy (emprenedor en salut i divulgador científic).

Amb la col·laboració dels Cafès Científics de la Casa Orlandai.

Medicaments

 

NOVETAT: PARTICIPA ONLINE AL DEBAT

Vols donar la teva opinió sobre la politització (o no) de la sanitat abans del dia 8 de febrer? Ho pots fer a través d'aquesta plataforma: algunes de les opinions podran ser introduïdes i comentades durant la sessió i, si es vol, el debat online pot continuar després de la trobada.

 

LES VEUS DE LA REPÚBLICA
Les Veus de la República és un espai de debat sobre aspectes relacionats amb l’organització de la cosa pública (res pública). Ponents i ciutadania parlarem de política, sociologia, comunicació, història, economia... Des d’una perspectiva teòrica però també pràctica i vivencial.

Dimecres 11 de gener: Quan és l’Estat el que delinqueix: projecció del documental Tarajal, desmuntant la impunitat (Metromuster i Observatori DESC). Amb Xavier Artigas (director del documental) i Antonio Madrid Pérez, professor de filosofia del dret de la UB i membre de l'Observatori de Dret Penal i Drets Humans.

Dimecres 8 de febrer: De la salut individual a la salut col·lectiva. Amb Andreu Segura (metge) i Jesús Purroy (emprenedor en salut i divulgador científic).

Dijous 9 de març: Primer la vida, economia feministaAmb Lourdes Benería (catedràtica emèrita de la Universitat Cornell, NY) i Vicent Borràs (professor de sociologia de la UAB).