C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 12/12/2019
Horari: 19:00 - 20:30
Categoria: Càpsules vespertines, Destacats
Preu: 3€
Comparteix-ho...

CÀPSULES VESPERTINES. La memòria a través del cos

El propi cos és un dels elements que més marca el pas del temps. Ho fa de forma biològica, desenvolupant-nos i fent-nos (de)créixer i (des)aparèixer certs trets físics. Però també es veu modificat degut a impactes exteriors, artificials: des de les lesions fins a les intervencions estètiques –operacions, tatuatges,...–, el nostre cos recull la nostra pròpia història. Ens limita de la mateixa forma que ens conté –o, més aviat, que el som–.
Amb  d’Anna Fando Morell, artista conceptual i gestora cultural i membre de l’arxiu FemArt. I Maria Pons Renom, traductora gràfica, comissària i investigadora d’art

 

CÀPSULES VESPERTINES: La memòria
Dijous a les 19 h / Entrada: 3 € amb consumició inclosa

La memòria és un element indispensable de les identitats personals i col·lectives. Ens servim d’ella tant per ajudar-nos a entendre el passat com per a construir el nostre relat de present i de futur. Plantejarem les memòries anònima i artística com a eines històriques alternatives als documents oficials: els manuals, les biografies, els llibres de text, els diaris o els documents institucionals.

17 d’octubre: La memòria a través de la música

14 de novembre: La memòria a través de la fotografia

12 de setembre: Abans de començar el trimestre recuperarem la sessió sobre ‘L’amor’!

Comentaris

comments