C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 24/04/2024
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Cicle: Cafès Literaris, Destacats
Preu: 3.10€
Comparteix-ho...

Cafès literaris: Todos Pájaros, de Wajdi Mouwad

INSCRIU-TE

Aquesta primavera viatjarem a tres territoris on la història recent ha estat marcada per conflictes armats. I ho farem mitjançant tres gèneres diferents: a Palestina-Israel, hi arribarem gràcies a una obra de teatre, a Irlanda del Nord, mitjançant un assaig i a Euskadi des d’una novel·la.

El poder de la literatura és tan impactant que aconsegueix que el lector senti empatia i s’apropiï de la història narrada. Les històries que llegirem en aquest cicle són plenes de lluita i patiment. Una d’elles és tràgicament viva en els nostres dies: el genocidi dels palestins a Gaza i Cisjordània.

Organitza: Tina Angrill

TODOS PÁJAROS (2020), DE WAJDI MOUWAD (La uña rota) 

24 d'abril.

La Wahida, una noia americana d’origen palestí, i l’Eitan, un jove alemany jueu, s’enamoren. Viatgen a Israel i allà l’Etian pateix un atemptat terrorista al pont Allenby, un dels passos fronterers entre Israel i Jordània. Ells s’estimen, però el seu amor és incomprès i rebutjat. La família de l’Eitan viu en permanent conflicte amb els altres, els palestins, i no pot entendre ni acceptar que el seu fill s’hagi enamorat d’una “enemiga”.

La llegirem, la comentarem i l’anirem a veure a La Biblioteca.

 Amb Oriol Broggi. Director artístic de La Perla 29