C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 29/05/2024
Horari: 19:00 - 21:00
Categoria: Cicle: Cafès Literaris, Destacats
Preu: 3.10€
Comparteix-ho...

Cafès literaris: No diguis res, de Patrik Radden Keefe

INSCRIU-TE

Aquesta primavera viatjarem a tres territoris on la història recent ha estat marcada per conflictes armats. I ho farem mitjançant tres gèneres diferents: a Palestina-Israel, hi arribarem gràcies a una obra de teatre, a Irlanda del Nord, mitjançant un assaig i a Euskadi des d’una novel·la.

El poder de la literatura és tan impactant que aconsegueix que el lector senti empatia i s’apropiï de la història narrada. Les històries que llegirem en aquest cicle són plenes de lluita i patiment. Una d’elles és tràgicament viva en els nostres dies: el genocidi dels palestins a Gaza i Cisjordània.

Organitza: Tina Angrill

NO DIGUIS RES (2020), DE PATRIK RADDEN KEEFE (Periscopi/Debolsillo)

29 de maig

Un assaig sobre Irlanda del Nord durant els anys dels Troubles. Mitjançant  personatges, alguns anònims i d'altres de coneguts, i fets reals, s’explica el conflicte sectari que va arrasar el nord de l’illa durant la segona meitat del segle XX. A mig camí entre la crònica i la investigació periodística No diguis res posa de manifest les contradiccions i patiments de la lluita armada i el dolor infinit que causa.

Amb Antonio Lozano. Periodista cultural, crític literari i traductor.