C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 20/02/2017
Horari: 19:30 - 21:30
Lloc:
Loading Map....
Categoria: Destacats, Entitats de la casa, Xerrades -col·loquis
Organització: Amics de la Història del Carlisme de Catalunya entitat de la Casa)
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Presentació del llibre “De l’Espanya Gran a l’anti Espanya”, de Magí Torner i Balcells

ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LA HISTÒRIA DEL CARLISME DE CATALUNYA (entitat de la Casa) us convida a la Presentació del llibre De l'Espanya Gran a l'anti Espanya, de Magí Torner i Balcells.
A la contraportada del mateix llibre, hi llegim, "No és un llibre d'història, tot i que a la introducció hi ha unes referències a partir de l'arribada dels Borbons i al trasbals que va representar introduir les idees franceses que van acabar amb l'Espanya gran, de pobles iguals, convertint-la en l'anti-Espanya, dividida entre pobles "ocupes" i "ocupats", i amb el centralisme "contra natura" d'una província contra cinquanta-dos", i continua, "És una denúncia contra la situació d'ocupació, menyspreu i humiliació que pateix Catalunya i patim els catalans que no hem renunciat a la nostra història i dignitat. Un text que convida als catalans a deixar de tenir respecte i menys admiració a persones i institucions que són el símbol de l'anti-Espanya".
Estem segurs que la presentació d'aquest llibre et podrà interessar tenint en compte la situació política i social per la qual travessa el nostre país.

L’acte serà presentat per: Beatriz Pinilla Pérez, dels Amics de la Història del Carlisme de Catalunya (AHCC)

A continuació parlaran, Javier Lubelza Roca, President dels Amics de la Història del Carlisme de Catalunya (AHCC) i Agustí Colomines, Companys, Professor d’Història a la UB i Magí Torner i Balcells, autor del llibre i expert en comunicació.

Finalitzats els parlaments el compositor i músic Josep Messeguer i Garcia ens presentarà una gravació, musicada per ell mateix, del poema “Guanyem l’última batalla” del llibre presentat avui.

Poden sol·licitar més informació a:  atcc.ahcc@yahoo.es

A partir de les 19 h es podrà entrar a la sala.