C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 15/04/2016
Horari: 21:00 - 22:30
Categoria: Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

Concert amb Hans Laguna i El Pèsol Feréstec

L'IMPERDIBLE DE DIVENDRES: 9è Aniversari de la Casa Orlandai / L'Alternativa: Hans Laguna i El Pèsol Feréstec

Hans Laguna és un cantautor inclassificable que ha explorat diferents estils sonors (moderns i tradicionals) sense deixar d’acariciar el pop. Ens presentarà el seu últim disc El Ángel exterminado.

FOTO APAISADA

El veí Pèsol Feréstec torna a la Casa amb la seva banda per presentar-nos el seu últim treball, Cor de carn: sis poemes musicats (Maria Mercè Marçal, Blai Bonet, Jordi Vintró, Carles Riba, Ausiàs March, Gabriel Ferrater i Marià Villangómez), dos poemes d’en Casasses, una versió de Pepe Sales (Virgo Vamp) i tres cançons del pèsol feréstec.

El Pèsol

L'IMPERDIBLE DE DIVENDRES

No sabeu on sortir a Sarrià? Ara el Cafè i la Casa Orlandai hi posen música i espectacle cada divendres. Sí, sí: CADA DIVENDRES. Al Cafè Orlandai no hi quedarà cap divendres avorrit! I un cop al mes, continuarem tenint la tradicional Alternativa de Sarrià amb concerts ben potents a la Sala Foix.

L'ALTERNATIVA

Les Alternatives de Sarrià neixen amb la voluntat d'apropar artistes emergents al barri. Ja no cal sortir de Sarrià per a gaudir de concerts i espectacles de qualitat i proximitat.