C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 15/04/2021
Horari: 20:00 - 21:30
Categoria: Aniversari de la Casa, Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

14è aniversari de la Casa. Santi Arisa i Agnès Miralbell presenten, Taverna de poetes

INSCRIU-T'HI AQUÍ

Activitat presencial (pot variar en funció de la normativa vigent)

Taverna de poetes és un espectacle poètic-musical que ofereix una selecció de poemes d’alguns dels autors més representatius dels Països Catalans.
Vol ser un altra punt de partida en la difusió de poetes tant honorats com Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Salvador Perarnau, Joan Maragall, Maria Manent, Josep Vicent Foix i Ferran Anell.

Els poemes han estat musicats per en Santi Arisa on ha atorgat a cada un d’ells un tractament diferent des de la perspectiva de diversos estils musicals. Embolcallats d’uns efectius i subtils arranjaments musicals enregistrats Santi Arisa els interpreta amb la vitalitat i la passió que el caracteritzen. L’acompanyen els contracants i els cors de l’Agnès Miralbell que enriqueixen les seves interpretacions i les refresquen com l'aire fresc del Mediterrani.

SANTI ARISA - Amb més de cinquanta anys de carrera, el seu nom ha estat vinculat a històries musicals molt diverses, però en l’imaginari popular ha quedat fixat com a bateria -potser el millor d’aquest país- malgrat que dalt dels escenaris ha fet moltes més coses. Cantar, per exemple. Cada vegada ens ha sorprès amb una proposta nova i completament diferent. En els últims anys Santi Arisa ha musicat a diversos poetes catalans i ha interpretat els seus poemes amb una veu greu i envellutada.

AGNÈS MIRALBELL - Pedagoga musical ha dedicat la seva vida a l’educació musical i a la formació vocal i coral d’infants i joves. Va fundar el Cor Coral·lí, antic Cor del Súper3 el qual, a banda d’haver gravat totes les cançons infantils de la primera etapa del programa, va participar en diverses produccions d’artistes de renom com el mateix ARISA, amb qui va enregistrar TOT ÉS EN TOT, espectacle musical basat en una antologia poètica
de Miquel Martí i Pol amb música d’Arisa. L’Agnès també ha estat corista en enregistraments i actuacions de creacions del mateix compositor.

 

14è ANIVERSARI DE LA CASA

Un any més, tornem a celebrar l’aniversari amb una programació plena de propostes vinculades a la Casa i el barri.

Comentaris

comments