C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 17/04/2021
Horari: 17:00 - 18:00
Categoria: Aniversari de la Casa, Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

14è aniversari de la Casa. Las Isabeles

INSCRIU-T'HI AQUÍ

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach, a veu, guitarra i ball, després de les seves experiències amb altres bandes del panorama musical barcelonès (Cheb Balowski i Las Migas), es dirigeixen ara cap a aquest camí compartit.

Emprenen aquest viatge en què cada cançó, sigui d’elles o sigui d’altres, tingui la seva història pròpia i prengui vida en un escenari diferent. Com a caragols amb casa seva, elles s’emporten allò necessari per gravar als llocs que cada tema els suggereix. Una cova. Una fàbrica abandonada. Un bosc. La seva intenció: captar l’essència del moment i fer música, on sigui.

El resultat és un projecte en constant moviment, com la viva mar. Sense pressa però sense pausa i amb unes ganes furioses d’explorar el desconegut, dins i fora de la música podent així, compartir-ho.

Amb un primer disc, "A solas", que van presentar en gira nacional i internacional durant 4 anys, el duet es troba en aquests moments composant i enregistrant els temes del seu segon treball discogràfic que veurà la llum en els propers mesos.
Podeu seguir-los les passes a les seves xarxes, a Instagram i a Facebook.
Voleu escoltar el seu primer disc? Feu-ho aquí!

 

14è ANIVERSARI DE LA CASA

Un any més, tornem a celebrar l’aniversari amb una programació plena de propostes vinculades a la Casa i el barri.

Comentaris

comments