C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Abril tronat, bon any assegurat

Com cada mes, tindrem una sessió dels tradicionals Cafès Científics – Per què els mateixos gens fan coses diferents? –  i una dels Cafès Literaris – Desig, de Josep Maria Benet i Jornet -,  així com també una nova proposta dins del cicle L’Òpera entre bambolines – Cavalleria Rusticana-.

Iniciem un nou cicle de tallers i activitats, liderat per l’Associació Catalana d’Investigacions Marxistes per commemorar els 200 anys del naixement de Karl Marx.

Tampoc hi podien faltar les propostes per a infants. Dissabte 14 veurem un espectacle de titelles, ‘El tresor del pirata, i el dia 21 d’abril torna la proposta més als més petits de la casa, els nadons de 0 a 18 mesos, amb un taller de descoberta musical. Com no podia ser d’una altra manera, cada divendres a les 17.15 h seguirem explicant contes sota l’escala; i el primer dissabte de mes farem ballar a tota la família amb la sessió mensual de Dansa en família.

Els joves també poden gaudir d’estones d’oci a la Casa Orlandai amb L’Imperdible del divendres, un cicle d’arts escèniques de petit format. Divendres 6 descobrirem 3 bandes emergents en el panorama musical actual (Weia, Grums i Wavelet), divendres 13 gaudirem del concert de La Sentina solo, Valentí, Ós Bru, El Pèsol Feréstec i Estruc, el dia 20 tindrem Objections, veritats absolutes, un espectacle de circ i acabarem el mes amb una Jam, el dia 27.

Les novetats del mes d’abril

L’11è aniversari, l’activitat estrella

Com cada abril, celebrem l’aniversari de la Casa Orlandai! Aquest any, els dies 12, 13 i 14 d’abril ompliran d’activitats i de festa les parets de la Casa! No et perdis res!

Comentaris

comments