C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

24 sorpreses del 2019!

Durant el mes de desembre hem anat descobrint, dia rere dia, una sorpresa, activitat o taller per al primer trimestre del 2019. En aquest vídeo pots veure totes aquestes propostes i, aquí mateix, pots trobar més informació sobre aquestes 24 propostes!

 

 

 

I, si ho vols, aquí pots consultar tota la programació del trimestre d’hivern 2019

EXPOSICIÓ: GRÈCIA
Del 15 de gener al 4 de febrer, Lluis Bordas ens descobrirà una mica més sobre Grècia amb una exposició!

CÒCTEL ESCÈNIC
Com no podia ser d’una altra manera, celebrem el Dia mundial del teatre amb el nostre Còctel escènic! Divendres 15 de març el teatre omplirà tots els racons de la Casa: no t’ho perdis!

CAFÈS LITERARIS AMB VEU DE DONA
Aquesta tardor, als Cafès literaris parlarem al voltant de llibres escrits per dones de temàtiques ben diferents, per posar en valor que una dona escriptora no té per què escriure només sobre temàtica feminista

NIT IL·LUSTRADA
La nit de l’1 de febrer serà una nit ben especial, marcada per música jazz en directe i il·lustracions per a adults en directe!

TALLER DE TONIFICACIÓ
Els dimecres al vespre és un bon moment per posar-se en forma al taller de tonificació: vine a cremar adrenalina i a desconnectar.

TALLER FAMILIAR: LA CIÈNCIA ÉS FEMENINA!
Per celebrar el Dia de la dona i la nena en la ciència farem un taller familiar el dissabte 9 de febrer de 12 a 13 h, per a infants de 6 a 12 anys. Taller gratuït per descobrir que la ciència, a banda de divertida, és femenina!

DONANTS DE MEMÒRIA
El trimestre vinent acollirem un cicle ben especial: donants de memòria. El dia 27 de març, vine a descobrir la memòria oral del barri, a través d’un vídeo que recollirà les experiències de veïns i veïnes del barri!

JORNADA DONES I MÚSICA
Dissabte 9 de març celebrarem a la nostra manera el Dia internacional de la Dona, amb una jornada dedicada a totes les dones que fan música: des de xerrades fins a tallers de dancehall, passant per un concert on seran les dones les que posaran la música sense parar!

NADONS A LA CASA ORLANDAI
Amb el 9è descobriment, desvetllem que, a l’hivern 2019, les sessions per a nadons seran… de dansa!

VIQUIMARATÓ DE DONES
Dilluns 11 de febrer vine a editar articles de la Viquipèdia amb Amical Viquimèdia i Viquidones UPF, una oportunitat per ampliar contingut sobre les dones científiques a la Viquipèdia!

CALÇOTADA A L’ESPAI GARDENYES!
Com cada any, anirem a l’Espai Gardenyes a gaudir del sol de la primavera, de calçots i de bona companyia!

ENGLISH WITH TEDTALKS
Fas servir l’anglès a la feina, amb els amics, a la família… i vols agafar més fluïdesa? Estrenem un nou taller de conversa en anglès. English with Tedtalks! (Caldrà passar una entrevista amb la professora per determinar el nivell)

BARRIS EN DANSA
Durant la tardor del 2018 la Casa Orlandai i el Centre Residencial Hort de la Vila han estat lloc de creació d’un espectacle de dansa comunitària (Barris en dansa) que es presentarà al públic el dia 2 de febrer (al Teatre de Sarrià)

MARDI GRAS (JAZZ CLASS JAM)
Atenció! Els solistes de La locomotora negra ens oferiran una Jazz Class Jam ben autèntica: ens faran viatjar fins a Nova Orleans per gaudir d’una bona sessió del Mardi Gras!

CÀPSULES VESPERTINES
Descobrim un nou cicle de la Casa Orlandai: les Càpsules vespertines, un espai de trobada per tractar i entendre la cultura en el sentit més ampli de la paraula. A l’hivern, a través del cinema, les arts plàstiques, la literatura… pensarem sobre la dona i el seu paper en aquest camp.

TALLER FAMILIAR: FEM MENJADORES D’OCELLS!
Sabies que a l’hivern és quan més ocells marxen del barri pel fred i la falta de menjar? Vine a l’Espai Gardenyes a fre la teva pròpia menjadora d’ocells amb material reciclat per aconseguir que més ocells es quedin al barri! Taller familiar.

FESTA DE LA PRIMAVERA
Dissabte 23 de març celebrarem la festa de la primavera, amb una rua des de l’Escola Orlandai fins a la Casa Orlandai! Una rua que serà ben veda i florida! Ah! I també hi haurà un vermut familiar i activitats per a totes les edats.

TALLER D’ASTRONOMIA
Seguim aixecant finestres del calendari d’advent i descobrim que el taller d’astronomia segueix acostant-nos més a les estrelles i el firmament. Dijous de 17 a 18.30 h. Del 17 de gener al 21 de març.

NOVES CARES DEL FEIXISME
L’Associació Catalana d’investigacions marxistes organitza una de Les veus de la república del 2019, parlant sobre nous i vells feixismes el dimecres 6 de febrer.

PARLEM EN FAMÍLIA
L’AFA de Can Carelleu segueix organitzant diverses xerrades per tractar sobre temes d’interès a famílies,com pot ser l’ús de les joguines, els plàstics a la vida dels menuts o el procés per escollir escola.

12È ANIVERSARI CASA ORLANDAI
Reserva’t la data: els dies 5 i 6 d’abril arriba la festa grossa de la Casa Orlandai! Celebrarem que fa 12 anys que donem vida al barri!

CARNAVAL A SARRIÀ!
Avui descobrim unes altres dates que t’has de reservar: Carnaval arriba a Sarrià del 28 de febrer al 6 de març! Qui serà el Rei Carnestoltes aquest any i quines lleis marcarà?

CAFÈS CIENTÍFICS: CANVIS
Els Cafès Científics de l’hivern del 2019 aniran sobre els canvis i, en concret, el del dimecres 16 de gener parlarà sobre els canvis en la terra!

MATINALS FAMILIARS
I com no podia ser d’una altra manera, els més petits de la casa podran seguir gaudint d’espectacles familiars de qualitat una vegada al mes amb les Matinals familiars

 

Comentaris

comments