C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

14è aniversari de la Casa Orlandai

Un any més, tornem a celebrar l’aniversari amb una programació plena de propostes vinculades a la Casa i el barri, i ja en són 14!

 

DIJOUS 15 D’ABRIL, 20 H:

Santi Arisa i Agnès Miralbell presenten, Taverna de poetes

Taverna de poetes és un espectacle poètic-musical que ofereix una selecció de poemes d’alguns dels autors més representatius dels Països Catalans.
Vol ser un altra punt de partida en la difusió de poetes tant honorats com Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Salvador Perarnau, Joan Maragall, Maria Manent, Josep Vicent Foix i Ferran Anell.

 

DIVENDRES 16 D’ABRIL, 20 H:

Diana Pla presenta, Miss cosas y yo

Miss Cosas y Yo és un espectacle on coexisteixen diferents disciplines com el teatre, la dansa i el clown. A partir d’un fet autobiogràfic, l’actriu ens convida a submergir-nos en la ment d’una jove creadora nascuda a Barcelona que intenta engendrar el que serà el seu primer espectacle en solitari.

 

DISSABTE 17 D’ABRIL:

10 h: Itinerari d’història de Sarrià: El Vell Sarrià

Descobreix el vell (i bell) Sarrià en un itinerari circular que surt i acaba a la Casa Orlandai! Amb Jesús Mestre i Marc Beramendi.

12 h: 7 ratolins, amb la Cia Petit Bonhom (matinal familiar)

Un temporer rodamon, acompanyat de la seva guitarra, arriba a una cruïlla de camins. Sense saber quin agafar, decideix fer una aturada que aprofitarà per explicar-nos el conte d’uns ratolins a qui ha arribat l’hora de marxar de casa i trobar un nou lloc on viure.

17 h: Las Isabeles (música)

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach, a veu, guitarra i ball, després de les seves experiències amb altres bandes del panorama musical barcelonès (Cheb Balowski i Las Migas), es dirigeixen ara cap a aquest camí compartit.

19 h: F.E.M

F.E.M: la Federació de l’Espai i el Menhir. Farina, Espelta i Mantega. Forestals Experts en Muntanyes. Francisca, hErminia i Montserrat… Molts són els noms que ha rebut aquest projecte creat per en Roger Bongoroll, bateria i productor de la Same Song Band, la A4 Reggae Orchestra i Two Stones Records, juntament amb en Jou de les Muntanyes i en Iannis el del micròfon a la mà, selectors i entertainers d’Ital Skol.

 

No t’ho perdis!! T’hi esperem!!

Comentaris

comments