C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

12 anys de la Casa Orlandai

Com cada abril, arriba el moment de celebrar l’aniversari de la Casa Orlandai, tres dies de festa plens d’activitats per a tots els gustos i edats. A banda de la tradicional paella, el jazz vermut i els concerts, del 4 al 6 d’abril hi haurà teatre, jocs d’enginy, mostra d’entitats…

Aquest any, recuperem el HouseScape que ja vam proposar l’any passat (un joc d’enginy i estratègia per equips on cal sortir de la Casa Orlandai en el menor temps possible) i la mostra d’entitats de l’Associació Cultural Casa Orlandai, a la Placeta del Xiprer.

Com a novetats, podem assenyalar la ruta històrica per Sarrià (divendres 5 a les 18.30 h), el concert de sobre taula (dissabte 6 d’abril després de dinar) i diverses mini activitats proposades per la Comissió de participació, una molt bona oportunitat per descobrir més sobre l’associació, contribuir a construir aquest projecte viu i guanyar premis tot jugant!

En els propers dies anirem desvetllant més informació sobre el 12è aniversari de la Casa Orlandai, així que, de moment… reserva’t els dies!

D’on neix la Casa Orlandai?

L’abril del 2007, l’antiga Escola Orlandai reobria les portes convertida en un centre cívic. Després que al 2003 l’escola hagués de canviar d’edifici, un col·lectiu de veïns i veïnes del barri es van constituir en associació per aconseguir que aquesta casa es convertís en un espai de trobada de Sarrià.

12 anys després de l’obertura, la Casa Orlandai segueix sent un punt de trobada per al veïnatge de Sarrià: un centre cultural gestionat per l’Associació Cultural Casa Orlandai sota les lògiques de la gestió comunitària. Això vol dir que són els i les membres de l’associació qui decideixen quines activitats s’hi fan, quins tallers es proposen o quin estil comunicatiu se segueix

Comentaris

comments