C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Mostra d’entitats

Aquest 11è aniversari, les entitats de l'Associació Cultural Casa Orlandai volen donar a conèixer la seva feina i, per això, dissabte 13 d'abril, 11.30 a 13.30 h, faran una mostra conjunta a la Placeta del Xiprer. 

Aquestes són les entitats que podràs veure a la mostra!

The IWCB is an English-speaking association for dynamic international women who would like to make new friends and discover the vibrancy of life in Catalonia.

We have been providing a warm welcome and lots of interesting activities for over 60 years. So, whether you are just here for a while, or live here permanently, come and enjoy yourself in our company.

Som una associació que organitza cursos de dansa mensualment en caps de setmana a Barcelona, Vitòria i Logroño. Els/Les nostres professors/es són de França, Catalunya i del País Basc. Donarem una classe gratuïta tots el últims dijous de mes.

Grup de psicoterapeutes de parla anglesa treballant a Barcelona. Actualització progressional i treball de recolzametn clínic.

Aprèn a cosir i encolar, a posar noves cobertes i elements decoratius personalitzats. Si t'agrada restaurar llibres antics o deteriorats i donar-los vida o si cols fer un disseny propi, aquest és el teu grup!

l Free Choir és una associació coral nascuda a principis de setembre del 2015 al barri de Sarrià de Barcelona i que aplega una seixantena de persones apassionades per la música i amb moltes ganes de cantar i passar-s’ho bé cantant. La nostra directora és Vicen Alfonso, i assagem a la Sala Foix els dimarts de 19.45 a 21.45 h. Ens centrem en la música gospel, però també cantem peces que no formen part del repertori més clàssic d’aquest gènere. Tenim moltes ganes de fer concerts perquè la gent ens conegui. Volem orientar-los, però, en la direcció d’accions de beneficència i col·laboració amb entitats socials i culturals, ja que som una associació sense finalitat de lucre.

Som el ROTARY CLUB DE BARCELONA SARRIÀ, pertanyem a la organització de servei més gran del mon, ROTARY INTERNATIONAL, amb una historia de més de 110 anys, més de 1.200.000 socis repartits arreu del mon, agrupats en més 35.000 Clubs, treballant, a través de La Fundació Rotaria

L'Espai Gardenyes és un projecte impulsat per l'Associació Cultural Casa Orlandai i Consumo Respeto, però que treballa cooperativament amb altres entitats i associacions del districte.

Entitat dedicada a projectes educatius i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.