C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Ja és aquí l’octubre de les comissions

A les portes de tancar l’any arriba una nova setmana de les comissions per encarar el 2023 amb força!

 

Què són les comissions?

Són els espais on proposem solucions a alguns dels reptes de la Casa i dissenyem el camí a seguir a partir del proper trimestre. Hi ha diverses comissions, en funció de l’àmbit que tractin.

 

Qui hi pot participar?

La participació és oberta a tothom qui vulgui contribuir a pensar com ha de ser la Casa! No cal que siguis membre de l’Associació Cultural Casa Orlandai, només demanem ganes de fer aportacions per seguir fent créixer el projecte!

 

Quina periodicitat tenen?

Ens trobem tres vegades a l’any, en un període que anomenem la Setmana de les Comissions. Tenen lloc al febrer, al maig i a l’octubre.

L’octubre de les comissions tindrà lloc entre el 24 d’octubre i el 7 de novembre. Hi trobaràs els àmbits següents:

  • A la comissió de Programació es proposen espectacles que ens agradaria veure a la Casa, ja sigui per al públic general, per als joves (subcomissió d’Imperdibles) com per al públic infantil (subcomissió de Matinals).
  • La comissió de Formació dissenya les línies temàtiques dels tallers que volem potenciar de cara al proper trimestre.
  • L’ECOCO treballa per donar resposta a les inquietuds mediambientals que ens afecten com a individus i com a comunitat.
  • La comissió de Comunicació treballa per connectar-nos amb vosaltres, amb el veïnat i amb la ciutat, de manera bidireccional.
  • La ComiFem vetlla per donar un impuls a la perspectiva de gènere a la Casa i al barri.
  • La comissió de Finançament s’ocupa de les finances de l’associació i, entre altres coses, defineix els recursos que es destinen a cada àmbit d’acció.
De ben segur que tens propostes i bones idees per afrontar els reptes que la Casa encara dia a dia. Vine i participa a la setmana de les comissions! Per fer-ho tan sols has d’enviar un correu a associacio@casaorlandai.cat i dir a quina t’agradaria participar!
(fes clic a la imatge següent per ampliar-la)