C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Les parets parlen

Vols saber qui ha felicitat ja la Casa Orlandai? La Companyia Ignífuga ha passat uns dies a la Casa preparant la seva darrera obra 'El Jugador'. Han compartit moltes estones amb nosaltres i no volien deixar de felicitar-nos pel 10è aniversari.
Dijous 20 d'abril, El petit de cal eril oferirà el concert inaugural del 10è aniversari de la Casa! L'aforament del concert és limitat: els socis i sòcies podeu envair un mail per reservar entrada a associacio@casaorlandai.catEls tallers i els seus alumnes són part fomanmental del dia a dia de la Casa! Els alumnes de ioga de dijous no s'han pogut estar de felicitar la Casa per l'aniversari!


El grup de Tertúlies fotogràfiques de la Casa Orlandai no ha volgut deixar de felicitar la Casa pel 10è aniversari!


Ells són Espai Dual i, entre assajos i representacions, ens feliciten! Són usuaris freqüents de la Casa, i ells també ens ajuden a construir-la dia rere dia! És impossible no passar una bona estona quan te'ls trobes!


Per felicitar els 10 anys de la Casa Orlandai, aquesta Big Band sarrianenca ens ha preparat un vídeo ben especial... Ells sí que donen la nota, i posen música a activitats tan boniques com Fes-te els Balcons! La Big Band ens acompanyarà a la Rua Inaugural del 10è aniversari, el proper 20 d'abril.


Va ser el 4 de juliol del 2008 quan Els Amics de les Arts van oferir un concert a la Casa Orlandai. La Casa tot just portava un any en funcionament i el grup va quedar meravellat de la gent i de l'espai. Fins i tot, 9 anys després, encara conserven penjat a la paret del seu estudi, el cartell d'aquell dia.
Al desembre del 2010, aquest grup vigatà oferia un concert a la Casa Orlandai, dins del cicle l'Alternativa de Sarrià (que s'ha fusionat, actualment, amb L'Imperdible del divendres). Diuen recordar els vitralls de la Casa Orlandai i la llum especial que es filtra a través seu. En plena gravació d'un disc, el grup de pop alternatiu La Iaia ens dedica aquestes paraules de felicitació carregades de bons records del seu concert.El març del 2008 Manel va oferir un concert a la sala J.V.Foix. Poc coneguts aleshores, només sabíem que es tractava d'uns antics alumnes del Costa i Lloberta que havien format un grup de música. Va ser un concert íntim, tan íntim que al moment de començar no hi havia ni públic ni els músics: els tocava competir contra el Barça. Mica en mica, però, la sala es va anar omplint i, en aquell moment, es va veure que Manel arribaria a ser el grup que ara és.

Fes-te un vídeo pels 10 anys de la Casa Orlandai!Les quatre parets de la Casa Orlandai han vist de tot durant aquests 10 anys, però segur que tots i totes els que heu anat passant per la Casa heu tingut una experiència única, una situació que sempre recordareu, un fet extraorinari... Ens encantaria que ho compartissiu amb nosaltres!!!!

Com ho pots fer? 

1) Escull un d’aquests tres temes:
  • Definir la Casa Orlandai amb una paraula
  • Explicar la millor experiència a la Casa
  • Explicar per què formes part de la Casa Orlandai
 

2) Fes un vídeo de màxim 20 segons, un dibuix, un escrit... El que més t'agradi!

3) Penja’l al Facebook o Instagram de la Casa, o envia’l per mail a 10anyscasaorlandai@gmail.com

Ah! I no t’oblidis de felicitar la Casa!