C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Gràcies i seguim

Aquest 2017 fa 10 anys que la Casa Orlandai va obrir les seves portes i des d’aleshores milers de persones i desenes d’entitats vinculades al barri l’han anat construint i l’han fet créixer.

La Casa Orlandai és un equipament públic gestionat per l’ACCO (Associació Cultural Casa Orlandai), una associació de veïns i veïnes de Sarrià. Promovem la gestió ciutadana per tal que tots els sarrianencs i sarrianenques participin en la programació d’activitats, el funcionament de la Casa i la dinamització de la vida del barri. Creiem en la transformació social i la volem aconseguir a través de l’expressió artística i la convivència.

Són moltes les iniciatives que s’han dut a terme en aquests 10 anys gràcies a l’esforç i la motivació de les persones vinculades a la Casa. Elles han cregut i compartit la il·lusió de fer un barri millor a través del treball en el teixit associatiu i és per tot això que aquest aniversari ens fa especial il·lusió.

La Casa és un espai fet per tothom i per a tothom que dóna valor a Sarrià i del que en podem estar orgullosos.Volem donar-ho a conèixer aquí i arreu, per poder seguir creixent, per fomentar noves iniciatives transformadores i per seguir enriquint el barri i la ciutat.

Per celebrar aquest 10è aniversari s’està preparant una gran festa per als dies 20, 21 i 22 d’abril de la que t’animem a formar part! Tots fem la Casa Orlandai!

Gràcies i seguim!