C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Manifestació: “Prou excuses. Acollim ara”

L’Associació Cultural Casa Orlandai és un dels signants inicials de la campanya “Casa nostra, casa vostra”, que vol denunciar la situació que viuen milers de persones migrants i desplaçades per força, dins i fora de la Unió Europea. Sota el lema “volem acollir” denuncien aquesta situació i demanen a les administracions que donin resposta a l’anomenada “crisi migratòria”.

 

Des del mes de maig aquest col·lectiu de persones i entitats ha realitzat diverses activitats i, aquest dissabte 18 de febrer convoca una gran manifestació a Barcelona, en favor de l’acollida de persones refugiades i migrants, que aspira a ser la més nombrosa que s’hagi fet a Europa arran de l’actual crisi del refugiats.

 

Des de l’Associació Cultural Casa Orlandai us animem a que hi participeu: juntament amb Sarrià – Sant Gervasi Refugi, ens trobarem entre les 15 i 15:30 h a la Casa Orlandai per baixar a la manifestació que començarà a les 16 h a la Plaça d’Urquinaona i acabarà al Passeig Marítim cap a les 18 h.  Com a entitat convocant de la manifestació, l’ACCO estarà ubicada a la 3a capçalera de la gran manifestació.

 

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç 

Comentaris

comments