C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Transparència

L'equip

Natalia Oliete
Natalia Oliete
Actual directora de la Casa Orlandai. Forma part de l’equip de treball des del maig del 2007. Durant més de 8 anys ha estat la responsable de la gestió econòmica, fiscal i laboral de l’entitat. Especialista en la gestió i coordinació d’equips de treball durant més de 20 anys en el sector industrial de l’automoció. Professional resolutiva i en continua formació. La seva trajectòria associativa està lligada a l’Associació Cultural Casa Orlandai i a la Comissió de festes del Roser de Sarrià.
Agnes Llopis
Agnès Llopis
Responsable de la recepció i informació de la Casa i coordinadora de l’equip de voluntariat. Ha dedicat la meitat de la seva vida laboral a l’administració i la comptabilitat i l’altra a l’àmbit social com a formadora d’acollida de persones immigrades. Ha fet de voluntària en diversos projectes socials. Amb una llarga experiència vital i en continua adaptació als nous reptes.
Nuria Ramis
Núria Ramis
Responsable de programació i dinamització sociocultural a la Casa Orlandai des del 2015. Graduada en Humanitats a la UPF, apassionada del teatre, la performance, la música i la literatura. Voluntària de la Casa Orlandai i sòcia de l'ACCO des dels 16 anys, membre de la junta de l’ACCO el curs 2014-2015, organitzadora dels Cafès Literaris juntament amb en Gerard Segura i actriu fundadora de La Bombeta Companyia Teatral. Fora de la Casa, està implicada en moviments socials reivindicatius, sobretot d'àmbit local i estudiantil.
Esther Madrona
Esther Madrona
Responsable de la comunicació i els tallers de la Casa Orlandai. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la UPF i màster en producció i comunicació cultural a la URL i en gestió i polítiques culturals per la UOC, sempre en contínua formació. Des de ben petita, ha format part activa de diverses associacions culturals de Sant Cugat del Vallès. Actualment és membre de la junta dels Bastoners de Sant Cugat i de la S.C La Unió Santcugatenca, membre de la Comissió de Carnaval i de la Comissió del Ball de Gitanes.
Mariona Boldú
Mariona Boldú
Responsable de la cessió d’espais de la Casa Orlandai. Nascuda a les Borges Blanques en el si d’una família amant de l’ensenyament, l’art i la cultura. Graduada en Història de l’Art a la UAB, i formada en teatre, dansa, música i cultura italiana. Membre del Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc des del 2015 i voluntària en el festival Open House Barcelona. Inquieta i amb ganes de continuar la seva formació en l’àmbit associatiu, cultural i artístic.
Raimon Carreras
Raimon Carreras
Educador i tècnic de projectes comunitaris. Vinculat a la Casa Orlandai des de 2007 com a soci de l'Associació Cultural Casa Orlanadai, on ha participat en diferents espais com: la comissió de programació, ecocomissió o la junta de l'associació. En l'àmbit laboral, ha estat coordinador del 4rt aniversari, de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica (2010) i actualment tècnic del projecte d'Impuls de l'Economia Social i Solidària a Sarrià Sant Gervasi. A més a més, també és tècnic de projectes de l'Escola Lliure el Sol de la que n'és formador des de 2010.
Aina Juanet
Aina Juanet
Coordinadora del projecte de celebració del 10è aniversari de la Casa Orlandai i tècnica del projecte d’ESS. Vinculada al teixit associatiu de Sarrià com a membre de la Comissió de Festes, com a sòcia i usuària de la Casa Orlandai i com a participant a altres iniciatives del barri. Professionalment prové del món de les arts escèniques i els esdeveniments culturals. És, també, membre fundadora de La Trampa. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la UPF i graduada superior del CFGS Producció d’audiovisuals ràdio i espectacles a l’ EMAV.
 

La junta

 
Document resum del Pla Estratègic 2016-2020   Document resum del Pla Estratègic vigent fins a finals de 2015.
Les memòries recullen tota l'activitat feta en diversos àmbits durant tot l'any. Memòria any 2015

Col·lecció de les actes de les Assemblees de l’associació

Assemblea primavera 2016

Assemblea tardor 2015

Assemblea primavera 2015


Assemblea hivern 2014


Assemblea primavera 2014

http://casaorlandai.cat/wp-content/uploads/2016/06/Acta_AS_CO_14-05-21.pdf


Assemblea hivern 2013


Assemblea primavera 2013

http://casaorlandai.cat/wp-content/uploads/2016/06/Acta_AS_CO_13-05-23.pdf


Assemblea hivern 2012


Assemblea primavera 2012

http://casaorlandai.cat/wp-content/uploads/2016/06/Acta_AS_CO_12-03-12.pdf
En aquest apartat trobaràs tot allò que fa referència a la documentació de l'Associació Cultural Casa Orlandai, amb la voluntat de ser una entitat transparent i accessible.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres al mail associacio@casaorlandai.cat

** Pàgina en actualització