C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Transparència

L'equip

Natàlia Oliete_foto_2017
Natalia Oliete
Actual directora de la Casa Orlandai. Forma part de l’equip de treball des del maig del 2007. Durant més de 8 anys ha estat la responsable de la gestió econòmica, fiscal i laboral de l’entitat. Especialista en la gestió i coordinació d’equips de treball durant més de 20 anys en el sector industrial de l’automoció. Professional resolutiva i en continua formació. La seva trajectòria associativa està lligada a l’Associació Cultural Casa Orlandai i a la Comissió de festes del Roser de Sarrià.
Agnes Llopis
Agnès Llopis
Responsable de la recepció i informació de la Casa i coordinadora de l’equip de voluntariat. Ha dedicat la meitat de la seva vida laboral a l’administració i la comptabilitat i l’altra a l’àmbit social com a formadora d’acollida de persones immigrades. Ha fet de voluntària en diversos projectes socials. Amb una llarga experiència vital i en continua adaptació als nous reptes.
nur
Núria Ramis
Responsable de programació i dinamització sociocultural a la Casa Orlandai des del 2015. Graduada en Humanitats a la UPF, apassionada del teatre, la performance, la música i la literatura. Voluntària de la Casa Orlandai i sòcia de l'ACCO des dels 16 anys, membre de la junta de l’ACCO el curs 2014-2015, organitzadora dels Cafès Literaris juntament amb en Gerard Segura i actriu fundadora de La Bombeta Companyia Teatral. Fora de la Casa, està implicada en moviments socials reivindicatius, sobretot d'àmbit local i estudiantil.
Esther Madrona
Esther Madrona
Responsable de la comunicació i els tallers de la Casa Orlandai. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la UPF i màster en producció i comunicació cultural a la URL i en gestió i polítiques culturals per la UOC, sempre en contínua formació. Des de ben petita, ha format part activa de diverses associacions culturals de Sant Cugat del Vallès. Actualment és membre de la junta dels Bastoners de Sant Cugat i de la S.C La Unió Santcugatenca, membre de la Comissió de Carnaval i de la Comissió del Ball de Gitanes.
Mariona Boldú
Mariona Boldú
Responsable de la cessió d’espais de la Casa Orlandai. Nascuda a les Borges Blanques en el si d’una família amant de l’ensenyament, l’art i la cultura. Graduada en Història de l’Art a la UAB, i formada en teatre, dansa, música i cultura italiana. Membre del Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc des del 2015 i voluntària en el festival Open House Barcelona. Inquieta i amb ganes de continuar la seva formació en l’àmbit associatiu, cultural i artístic.
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB i amb estudis de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques al CETT. Ha desenvolupat càrrecs de responsabilitat econòmica i de gestió d'equips al sector turístic i educatiu. La seva trajectòria associativa està vinculada a l'esport com responsable de secció al Club de Natació Barcelona i a L'Hospitalet Atletisme. Esportista federat practicant i amb interessos per la cultura, especialment, la música, el cinema, la literatura i la gastronomia.
Raimon Carreras
Raimon Carreras
Educador i tècnic de projectes comunitaris. Vinculat a la Casa Orlandai des de 2007 com a soci de l'Associació Cultural Casa Orlanadai, on ha participat en diferents espais com: la comissió de programació, ecocomissió o la junta de l'associació. En l'àmbit laboral, ha estat coordinador del 4rt aniversari, de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica (2010) i actualment tècnic del projecte d'Impuls de l'Economia Social i Solidària a Sarrià Sant Gervasi. A més a més, també és tècnic de projectes de l'Escola Lliure el Sol de la que n'és formador des de 2010.
Aina Juanet
Aina Juanet
Coordinadora del projecte de celebració del 10è aniversari de la Casa Orlandai i tècnica del projecte d’ESS. Vinculada al teixit associatiu de Sarrià com a membre de la Comissió de Festes, com a sòcia i usuària de la Casa Orlandai i com a participant a altres iniciatives del barri. Professionalment prové del món de les arts escèniques i els esdeveniments culturals. És, també, membre fundadora de La Trampa. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la UPF i graduada superior del CFGS Producció d’audiovisuals ràdio i espectacles a l’ EMAV.
 

La junta

 

DSC_0554 Marta Masats (presidència)Sociòloga de formació i estadística de professió. Amb més de vint anys de vinculació en l’àmbit de l’estadística oficial, ha treballat a l’Idescat i actualment al Departament d’Ensenyament. Forma part de l’Associació Cultural Casa Orlandai des del 2012. La seva trajectòria associativa ha estat vinculada a entitats del tercer sector (Associació Cultural Urbana) i a mitjans de comunicació (Associació Illacrua). Vinculada a Sarrià des del naixement, és sòcia de l’Associació de Veïns de Sarrià i del Centre Excursionista Els Blaus.
DSC_0545
Oriol Barba (secretaria)
És economista i politòleg. Ha ampliat els seus estudis a la Universitat de Damasc (Síria) i a la London School of Economics (Regne Unit). Bregat en l'àmbit de l'educació en el lleure, va participar en la creació de la Taula de Joves de Sarrià-Sant Gervasi i de l'Assemblea del 15-M de Sarrià-Sant Gervasi. És membre de l'Associació Cultural Casa Orlandai des de l’any 2008. És coautor del llibre «Gestió comunitària i transformació social a Barcelona» (Verònica Cartonera, 2015), dedicat a l'anàlisi dels moviments de gestió comunitària a la ciutat de Barcelona després del 15-M. Professionalment, és director tècnic de la xarxa de ciutats MedCities, que aplega 35 ciutats de països mediterranis.
DSC_0540
Juan Cámara (tresoreria)
Enginyer i director d’operacions de diverses empreses com ALSTOM WIND S.L. o ECOTÈCNIA S.C.C.L.. Soci fundador, conseller i secretari de l’empresa vinícola Sanmarti Viticultors i de l’empresa GICOOP (Grup d’Inversors Cooperatius). En el món associatiu, ha estat tresorer de l’AMPA de l’Escola Orlandai i membre del Comitè Executiu de l’Associació Catalana d’Energia Eòlica (Eòlica). També ha participat en el consell assessor de l’ICAEN (Institut Català de l’Energia). Actualment és president de l’Associació “Amigos de Yachana Huasi i Tresorer de l’Associació Cultural Casa Orlandai des del 2012.
Jordi Roca Parpal (1)
Jordi Roca (vocalia)
Llicenciat en Fisca i màster en administració i direcció d'empreses, amb àmplia experiència en temes de servei al client, gestió de la qualitat i el medi ambient amb visió estratègica i pràctica. La seva trajectòria associativa està vinculada al escoltisme participant en diverses iniciatives socials, ètiques i ambientals com Fundació per la Pau, ESADE Alumni Solidari, Banc de Recursos i ulls del mon. Veí de Sarrià de tota la vida. Apassionat per la cultura, la muntanya, la ciència i l'esport.
Aina Juanet
Aina Juanet
Coordinadora del projecte de celebració del 10è aniversari de la Casa Orlandai. Vinculada al teixit associatiu de Sarrià com a membre de la Comissió de Festes, com a sòcia i usuària de la Casa Orlandai i com a participant a altres iniciatives del barri. Professionalment prové del món de les arts escèniques i els esdeveniments culturals. És, també, membre fundadora de La Trampa. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la UPF i graduada superior del CFGS Producció d’audiovisuals ràdio i espectacles a l’ EMAV.
DSC_0535 (1)
Lluís Bordas (vocalia)
Llicenciat en economia, ha estat professor d’ESADE en compaginació amb diverses tasques professionals com: el control pressupostari d’inversions de la divisió immobiliària del Consorci de la Zona Franca, Director de l’Oficina d’Assessorament Europeu i Director de Cooperació i desenvolupament internacional de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Gerent del diari El Periodico entre altres feines.
DSC_0536
Elsa Corominas (vocalia)
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i amb un DESE en política social. Ha estat professora a l’I.E.S. Escola del Treball de Barcelona, a la UAB i a la UOC, on actualment és l’editora de l’International Journal of Educational Technology in Higher Education, una revista acadèmica internacional sobre tecnologia i educació superior. Ha estat sempre vinculada al món del teatre, com a actriu durant molts anys i com a coordinadora de cursos per a professionals a l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, i com a coordinadora i membre del Consell de Redacció de la revista Entreacte.

Document resum del Pla Estratègic 2016-2020   Document resum del Pla Estratègic vigent fins a finals de 2015.

Les memòries recullen tota l'activitat feta en diversos àmbits durant tot l'any.

Memòria 2017

memoria orlandai-2017-webMemòria 2016Memòria 2015Memòria 2014Memòria 2013

Col·lecció de les actes de les Assemblees de l’associació

Assemblea tardor 2016

Assemblea primavera 2016

Assemblea tardor 2015

Assemblea primavera 2015

 

Assemblea hivern 2014

 

Assemblea primavera 2014

http://casaorlandai.cat/wp-content/uploads/2016/06/Acta_AS_CO_14-05-21.pdf

 

Assemblea hivern 2013

 

Assemblea primavera 2013

http://casaorlandai.cat/wp-content/uploads/2016/06/Acta_AS_CO_13-05-23.pdf

 

Assemblea hivern 2012

 

Assemblea primavera 2012

http://casaorlandai.cat/wp-content/uploads/2016/06/Acta_AS_CO_12-03-12.pdf

 

 

 

En aquest apartat trobaràs tot allò que fa referència a la documentació de l'Associació Cultural Casa Orlandai, amb la voluntat de ser una entitat transparent i accessible.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres al mail associacio@casaorlandai.cat

** Pàgina en actualització