C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Voluntariat

Des de l'inici de l'activitat de la Casa, l'abril de 2007, han estat moltes les persones que s'han ofert per donar suport al dia a dia de la Casa. De forma espontània i no sempre planificada se'ls hi ha donat cabuda al llarg dels primers mesos del projecte.
Però això ha anat canviant amb el pas del temps i, avui, podem dir que a l’Associació Cultural Casa Orlandai contem amb un nombre important de voluntaris i voluntàries que volen aportar una part d’ells i elles mateixes a un projecte sociocultural com aquest, on la gestió interna és desenvolupada per una assemblea de veïns i veïnes del barri que, sense ànim de lucre, van voler impulsar-lo.
Tot i així, encara volem que siguin més les persones interessades en ser part d’aquest equip de voluntariat i sentir-se part del projecte. Són molts els àmbits on poder fer la vostra aportació. Per això, per qualsevol dubte que podeu tenir ens trobareu a la vostra disposició. Us invitem a passar-vos i descobrir la Casa Orlandai! Si teniu algun dubte i no podeu venir en persona podeu trucar al 932 52 42 62 o enviar un correu a info@casaorlandai.cat