C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

La Casa Orlandai se suma a la Marató per l’estalvi energètic

La Casa Orlandai és un dels 44 edificis municipals de Barcelona que s’han sumat a la Marató per l’estalvi energètic de l’1 al 28 de febrer. Aquesta iniciativa, impulsada per la Gerència de Recursos i la Gerència d’Ecologia Urbana, vol compartir bones pràctiques en la gestió i l’estalvi energètic i, a més, destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica.

Què farem?

Durant aquest mes de febrer, reduirem el nostre consum d’aigua, gas i electricitat, aprofitant al màxim la llum solar o utilitzant només mig dipòsit d’aigua al vàter. Cada setmana farem un control dels consums d’aigua, electricitat i gas  i mirarem si hem aconseguit reduir-los respecte els consums dels anys anteriors. Ho anirem anotant i al final del mes sabrem quant hem aconseguit estalviar.

L’aigua i l’energia són recursos finits i l’ús abusiu té conseqüències per al conjunt del planeta. Reduir el consum d’energia ajuda a combatre els efectes del canvi climàtic.

Com puc contribuir en la Marató?

Cada dia, passen per la Casa Orlandai moltes persones que fan ús de les sales i de la resta de serveis. Per contribuir a que la Marató per l’estalvi energètic sigui un èxit, pots fer petites coses:

  • Deixar sempre tancats els llums de les sales
  • Tancar els aparells d’aire a l’acabar l’activitat i fer-ne un ús responsable
  • Deixar les aixetes tancades i utilitzar només l’aigua necessària

A la recepció de la Casa Orlandai trobaràs més informació sobre la iniciativa i, si tens algun dubte o proposta, no dubtis en contactar amb nosaltres. Al mes de març valorarem els resultats obtinguts.

Més informació

 

Comentaris

comments